Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 12 bře 2010 21:40

Prvotsky píše:Tak drzim palce 8)

Kdyby neco, tak volej.
Myslim ze to budou chtit resit po mailu, coz taky neni problem.

P.

Teda. Dlouho jsem tu nebyl. Hodně štěstí. Všem musím říct, je třeba bojovat proti jakémukoliv bezpráví. Pokud se takhle prodávající chová ke kupujícímu, už z principu je třeba mu dát jasně najevo, jak se věci mají. Už jen kvůli jiným, kteří mohou mít stejný problém někdy v budoucnu. Poslední dobou, když se rozhoduju, jestli bojovat nebo ne, tak myslím na ty druhé, kteří v sobě nemají tolik síly... Pak to dopadá, že se pouštím do křížku například s chlapíkem, který ve frontě na poště předběhne nějakou hoku, stojící za mnou. Podívám se na ní, vidím, introvertní typ, podívám se na něho, mistr světa a už to jede :) Úroveň morálky je rok od roku nižší, smysl pro vnitřní kvalitu mizí, je třeba s tím stále bojovat...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 20 bře 2010 19:53

Tical: Tak máš už nějaký zprávy?
P.

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 21 bře 2010 09:57

Ahoj, tak mám tu první nove zprávy a sem z nich pěkně znepokojen. Access servis mi zatim odmitá mou jednotku příjmout, protože sem prý s nima odmít dál konzultovat problém. Takhle jejich posledni mail bylů o tom, že mají tisíce zákazniků, kterým jednotka nefungovala na jejich počítači a že mají zkušenost, že na druhém počítači to jelo. Mám pry zkusit jiný počítač, jenomže já sem ji psal pár mejlu z5, že už sem tohle udělal, takže bud mi nerozuměli a nebo mail jim nedošl, já sám sem se navíc stěhoval do vlastního a neměl sem čas a ani net abych tohle řešil. Takže z accessem a jejich ochotou to nebude až takové horké... Už se jim poslal mail jak od audioteku tak i ode mě a čekáme na odpověd od středy, takže nejsem moc spokojeny z toutu firmou co se týče podpory. Ted už druhý týden leží můj virus někde v hradišti a já musím čekat. Takže tak.

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Wohma » 21 bře 2010 10:19

Lidi, kdy uz se naucite, ze vyrizovat neco pres mail je k nicemu? Kdybys tam zavolal, tak vis za 5 minut, na cem jsi. Maily nejsou nikde priorita.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od a.tom.x » 21 bře 2010 10:30

tical píše:No reklamace neopravnena je ta, že to rozeberou a nenajdou nic špatného...v tom případě je pak někde chyba u mě... tim pádem prodejna chce náklady za bezpředmětnou reklamaci za náklady s ní spojene z5, tzn. dopravce, technik, čas... Já se jich nechci zastávat, sou to s...., ale bohužel zákony hrajou v jejich prospěch...v zahraničí tohle neřeší... prostě ti dají nový kus a bež pryč :D
Tak to ti garantuju, že až to otevřou tak nenajdou nic. Ono tam totiž skoro nic není a jak by poznali na procesoru nebo čemkoliv jiném, že je vadné fakt nevím. To se dá poznat u analogu nebo pokud by to třeba vůbec nehrálo, zlobil potenciometr apod. na tohle rozebranim neprijdou.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 21 bře 2010 10:48

Wohma: no ono se ti to snadno řekne... každopádně neříkám, že se tak neučin í, já taky nereklamuji zboží každý den...

PS: no nejde jen o rozebrání, takhle se to dneska nedělá, oni to projedou testovacími programy a ten může vadnou část najít uvidíme...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 21 bře 2010 14:21

Wohma píše:Lidi, kdy uz se naucite, ze vyrizovat neco pres mail je k nicemu? Kdybys tam zavolal, tak vis za 5 minut, na cem jsi. Maily nejsou nikde priorita.
to je nesmysl imho.. ono je dulezity komunikovat s jednim clovekem a komunikovat s nim obratem, ne jak to dela vetsina lidi, ze odpovi za tejden. uz jsem mailem vyridil spousty veci a nikdy nebyl problem. navic kazdej neumi mluvit tak plynule, aby se dobre domluvil - coz je treba muj pripad.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 21 bře 2010 15:59

Tical: Bude asi lepší jim zavolat. Zítra odpoledne? Já osobně sem slyšel o podpoře accessu jen dobrý zprávy. Ale osobní zkušenost nemám.
Zdálo by se mi fakt divný, že se k tomu postaví zády..

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od roocza » 21 bře 2010 16:25

včera se mi stala taková zajímavá věc :) přehazuju patche a z ničeho nic mi virus začne tak nějak divně poblikávat a vydávat dost hlasitej digitální bordel... nikdy předtím se mi nic podobnýho nestalo :) ... ty jejich mašiny jsou fakt nevyzpitatelný ;) aby se člověk bál vzít to na lajvko :D stalo se někomu něco podobnýho? svištím pořád na tiosu trojce... ten den sem zaznamenal docela citelný výkyvy proudu, tak žeby to s tím mělo nějakou souvislost? :)

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Wohma » 21 bře 2010 18:53

biscuit píše:
Wohma píše:Lidi, kdy uz se naucite, ze vyrizovat neco pres mail je k nicemu? Kdybys tam zavolal, tak vis za 5 minut, na cem jsi. Maily nejsou nikde priorita.
to je nesmysl imho.. ono je dulezity komunikovat s jednim clovekem a komunikovat s nim obratem, ne jak to dela vetsina lidi, ze odpovi za tejden. uz jsem mailem vyridil spousty veci a nikdy nebyl problem. navic kazdej neumi mluvit tak plynule, aby se dobre domluvil - coz je treba muj pripad.
Ja to beru spis z druhe strany, mam totiz docela slusny insider info o tom, jak to chodi na kytary.cz i v Musiccenteru. Prioritu ma vzdy zakaznik, co je v obchode, pripadne telefonat, potom vsechny ostatni povinnosti (ti lidi casto zastavaji dalsi 2-3 posty ;)), a casto az pote se dostane na mail. Dalsi vec je, ze nez se doberete k jadru problemu a nez jsou jasne vsechny relevantni okolnosti, tak to muze zabrat nekolik mailu, coz v praxi znamena klidne nekolik dni. Telefonem je ve velke casti pripadu vse vyreseno hned, pripadne tyz den, pokud je to samozrejme technicky mozne. Nerikam, ze to pres mail nejde, ale telefonem je to v 95% pripadu vyrazne rychlejsi.

Jinak se omlouvam za OT a uz nebudu rusit diskuzi o Accessu :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 31 bře 2010 21:36

Tak uz konecne mam novej TIos, sakra to doted cubase (4) neumi vstupy pro VSTi ? Skoda, ze nejde pouit tim padem atomizer pod cubase :( (leda pres analog in).

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 01 dub 2010 23:08

Zdar!

Mam dotaz na lidi co puzivaj Viruse jako zvukarnu.
( omlouvam se jestli se to tu uz resilo, nic konkretnejsiho sem nedohledal)

Uz se mi podarilo naroutovat signal ze vstupu do Logicu jako input pro audio stopu.
Konkretne se jedna o mikrofoní singnál.
LATENCE je ale větší než sem čekal a i když i v tutorialu od accessu k vir kontra logic pisou ze latance tam proste pri nahrávání je,
ale po nahrání ji sequencer vykompenzuje, tak vysledek je rytmicky znatlene mimo...
Nemáte někdo nějaký tip, jak to co nejlépe zoptimalizovat?

Asi DENDY bude vědět, páč vim že jede přez snow několik externích nástrojů.. prosím..

Díky moc! :(
P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 02 dub 2010 09:14

No a máš nastavenou nejnižší latency a high priority u control panelu viruse?

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 dub 2010 12:15

Nejsem ted doma.

Mluvíš o nastavení TI asio v audio core preferences Logicu, nebo někde v config ci virus control menu?

Díky moc!

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 02 dub 2010 12:43

v nastaveni asio

Odpovědět