Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1260
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 20 čer 2010 22:25

biscuit píše:prvotsky: a co usb radic s cipem texas instruments nebo nec? nechat ho jen virovi a vestaveny usb ti zustane volny
Mam Mac book pro - jak se to da provest?
Diky moc!
P.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 21 čer 2010 16:50

ajaj.. tak to nevim, jedine, ze bys mel nejakej pcmcia, ale to asi u maca nehrozi http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76623
pak uz teda asi bude opravdu lepsi ta fw karta.. co motu ultralite? (nemam vyzkousenou, jen se mi libila kdysi)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1260
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 21 čer 2010 21:44

Jojo..
Motu Ultralite je taky zajimava..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 14 led 2011 11:17

tak TIOS 4.5 je na svete ;)
[vimeo]http://www.mixcloud.com/18603358[/vimeo]

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2011 12:12

velmi slusny chorus .. som zvedavy na dalsie features... na facebooku naznacovali daco s modmatrixom :-)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1260
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 14 led 2011 13:07

wow - vice typu chorusu mi prave chybelo.. to budou ambientni pady jedna basen..
myslim ze ten air chorus znel moc pekne.. no a rotary speaker to je taky bomba - klavesaci oceni...

ja sem vira koupil pred rokem a to uz byla 4ka venku - takze poprve zazivam to cim je access vyjimecnej.. kazdej rok krasny darky..
to je jako kdyby sis koupil auto a kazdej rok by si ho privez na kontrolu a oni ti ho dotunej zadarmo...

tesim se na vic features, ale uz tohle je dost v pohode..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2011 14:02

access myslim v tom, kolko toho co sa tyka updatov davaju zadarmo v ramci updatov , je bezkonkurencne najlepsi v celom music HW/SW biznise .. jo este spolu s Cockos :-)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2690
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 14 led 2011 14:20

doprdele....aj ja chcem :D

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1260
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 17 led 2011 16:07

dendy píše:velmi slusny chorus .. som zvedavy na dalsie features... na facebooku naznacovali daco s modmatrixom :-)
Virus About OS4.5: New sources have been added to the modulation matrix allowing to add further "analog" feeling to pretty much any parameter available within the over 100 modulation destinations. This intelligent and reproducible pattern based unsteadiness enables the Virus TI to cover a wide range of those beloved analog side effects known from slightly damaged or simply poorly engineered vintage synths.

TY JO JA UZ SE NEMUZU DOCKAT..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 17 led 2011 17:56

no znie to velmi prijemne :) programatorsky team accessu su proste makaci :-) clovek si vzdy povie ze tam uz moc neni co nvoe vymysliet a oni vzdy prekvapia nejakou takouto prijemnou vychytavkou ... a !! >> ZADARMO << !!

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2702
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Fractal » 17 led 2011 19:18

nevim, ale kdyby ta zvukada v nem byla kategorie behringer nebo audiotrak, tak by virus uz nikdo rozumne nekoupil... imho Bcko, Classic a Classic, taky Indigo hrajou lépe, než TI

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 17 led 2011 20:25

2Fractal: Nemyslim si ze by hralo becko nebo Cecko lip.. hrajou jinak, ale nemaj takovy moznosti.. nesmis u TI vyuzivat moc polyfonie a bude to hrat lepe.. je jasny, ze kdyz pouzijes 6nastroju realtime do vsech vystupu, tak to uz neni uplne ono a dost to zkresluje. Ja tu mel becko i TI a ted tu mam TI desktop a PoCo Virus coz je v podstate Becko a v porovnani to je docela rozdil.

Jinak mam obcas trouble s TI a cubase pod win... si dam do projektu TIcko a kdyz ulozim projekt a zapnu ho znova tak TI hodi chybu jakoby TI nebylo zaple.. tak jsem kvuli tomu naformatoval W7 a zatim to vypada, ze to maka, tak uvidime.. Nestalo se to nekomu?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 17 led 2011 21:28

Fractal píše:nevim, ale kdyby ta zvukada v nem byla kategorie behringer nebo audiotrak, tak by virus uz nikdo rozumne nekoupil... imho Bcko, Classic a Classic, taky Indigo hrajou lépe, než TI
to jsem vubec nepochopil tohle.. nevim do jaky hloubky jsi delal primy srovnani. nicmene TI nema o nic horsi prevodniky nez predchozi verze - spis naopak. TI ma dneska uz vic jak jednou takovou vybavu jako jeho predchudce C. a navic, u TI zadny prevodniky navic nemusis resit - zvuk dostanes do nahravky 100% takovej, jakej ho virus spocita - a chces mi snad rict, ze A,B, Classic a C maji snad jiny algoritmy? na ty stejny prubehy rozhodne ne.
a jestli si myslis, ze starejm virum dava ten "lepsi" zvuk, jejich prevodnik a vystupni obvod (kterej je na nizsi urovnio nez TI), tak z TI ten zvuk muzes hnat digitalne do stejnyho prevodniku a opatrit si stejnej zesilovac co je na vystupu - takze musis docilit 100% identickyho zvuku jako meli predchudci.
ale stejne je to cely mimo misu - u accessu ma vyvoj zatim prirozenou a zdravou podobu - tzn. ze se produkt od produktu uroven zvysuje (TECKA)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1260
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 18 led 2011 09:40

Biscuit: To bylo Gorilí zastání Ticka! :wink:
Já nemůžu srovnat - nic méně sem se zvukem spokojen.

Nicméně někdy sem měl pocit, že když sem si hrál s virem primo na sluchatka a nasel sem si nejakej patch kterej se mi líbil - tak sem zapnul virus control rozhraní - načet ten samej zvuk a měl sem občas dojem, že to není uplně totožný zvuk.. ( na těch samejch sluchátkách ) nevim do jaký míry to byla haluz, ale
jestli nebyla, tak ten rozdíl byl minimální - spíš v celkovym charakteru..

Jedete audio z Vira po usb, nebo z tech analogovej outů?

Emil Nádeníček

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 18 led 2011 09:52

No tak ten charakter byl asi jiný, protože když máš sluchátka přímo ve Viru tak máš D/A převodník Viru.. když použiješ Virus Control a svojí zvukovku, tak je tam cesta Vir -> PC -> DAW -> převodníky tvojí zvukovky / případně mezistupeň nějaký ovládací prvek jako Mix apod. kam sis píchl sluchátka.

Já jedu oboje.. realtime 3 USB a když mi to nestačí tak si něco nahraju přes ANALOG out do audio stopy, ale od ty doby, co mam Virus PoCo tak jedu většínou jen 3xUSB a out a 3xVirus PoCo do jednoho treku je to až moc virusů... nikdy sem nevyužil těch 6virů naráz :D (a to mám jen Virus PoCo Basic).

Odpovědět