Apogee převodníky ... jak na to?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od carloff » 24 led 2010 19:37

///Liquid Sound je zavalen Carloffovými kyselými hrozny...///
ach omlouvam se Liquid Soundovi:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od Kermitak » 24 led 2010 19:40

Roztrhejte si obcanky 8)

BTW Ivo, ty jsi slysel Orpheus?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od carloff » 24 led 2010 19:43

Vzdyt jsem se ptal jestli to bylo za zvuk kdyz to bylo na MOTU nic vic...to je spatne?
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od Johnny_Tiss » 24 led 2010 21:39

hehe ... no pěkně se to tu rozjelo ... dozvěděl jsem se toho opravdu mnoho :D ... každopádně se tedy poohlédnu i po jiných možnostech ... abych sehnal 16 kanálů stejných preampů, na to nemám kačky ... původně jsem myslel, že Ensemble 2x rozšířim o 8 kanálů pomocí buď line in nebo ADATu ... budu si to muset ještě rozmyslet ...
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od kexik » 25 led 2010 09:09

Ivo píše:
kexik píše:mladenci mate si iste co povedat, ale autor temy chcel vediet ako si ma zaopatrit a zapojit 16 kanalov od apogee...
To už se dozvěděl ne ? :wink:
podla mna sa nedozvedel nic co by si neprecital z webu apogee ;)

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od Tranzistor » 28 led 2010 03:47

Tak jestli se muzu vlozit do debaty, nechce se mi procite 6ti strankovou diskuzi, ale z dozadu jsem vyrozumel, ze jde dotycnymu o 16 kanalu DA. Tedy o DA-X16. Ta ma na sobe 2x 25pin analogovej konektor pro multiparovej analogovej kabel dovnitr. 2x25pin se zde rovna 16ti vstupum dovnitr. Vystupy ma v zakladu ADAT. Tedy muzeme pouzit krabici jako ADAT prevodnik ve dvou modek, a to 16kanalu analog-digital na feqenci 44.1 a 48 kHz a nebo 8 kanalu na feq 88.2 az 192 kHz. Vse je reseno v prevodniku a pripojeni pres ADAT konektory co jsou k dispozici. Dalsi moznost je rozsireni o "pridavne radice" ktery jsou uspusobene pro jednodlive systemy nahravani. A to jsou tri moznosti: FireWire kdy karta symuluje FW kartu k pocitaci. Symphony, kdy je system usposobenej systemu pro Logic/Nuendo/Cubase (vic se mi to rozepisovat nechce, to spis pak individualne kdyby mel nekdo zajem) a nebo pak X-HD karta, ktera je pro pripojeni HD karet od Digidesignu. Ve finale jakou cestu zvolit zavisi od zamereni studia, protoze je to individualni co je pro kazdny vhodny a co vyuzije. Ale je uz pozde, tak snad jsem tam nenapsal blbosti, kdyby jo, tak to zitra doladime ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Apogee převodníky ... jak na to?

Příspěvek od Pytkin » 28 led 2010 08:45

tranzistor : hmmm .. nerozumiem naco to tu pises , ked uz tu bolo vsetko povedane .. Fakt si treba tych 6 stran napred precitat .. A ked uz chces teda nieco napisat , tak skus napisat vsetko ..

V prvom rade v dotaze sa clovek zaujima hlavne o 16 kanalov AD , nie DA ..
Dalej pises o DA-X16 .. To sa vola spravne DA-16X ..
Dalej pises ze ma v zaklade ADAT .. kde moze ist 8 kanalu na feq 88.2 az 192 kHz ..Omyl .. 192k uz pojdu len 4 kanaly .. Treba si trosku pozriet poriadne co je SMUX ..
Dalej si dako pozabudol ze tam je aj AES , kde dokaze ist v pohode 16 kanalov pri 96kHz , cize netreba ziadne doplnujuce karty do toho kupovat ..

Odpovědět