Ahoj, snaď už len aby som dal do poriadku všetky špekulácie, rád by som niečo doplnil:
Dnes mi bola doručená zvukovka TC Electronic Impact Twin, ktorá má uzemnený napájací adaptér (to nebol dôvod nákupu, stará zvukovka už proste splnila svoje poslanie...). Ten adaptér veľmy ospevujú vo svojich propagačných videách a tvrdia, že rieši takéto zemniace ruchy. Takže, použil som znovu NESYMETRICKE jack vstupy na reprákoch, zvukovka okrem firewire zapojená aj do siete, a výsledok... fakticky to funguje... teda predpokladám, že by stačil akýkolvek uzemnený komponent zapojený do audio reťazca, tým sa len vracam k tomu, čo navrhol charonme pár príspevkov dozadu... takže mal si pravdu:D pomohlo by aj toto...
Ešte malinký dotaz k tej zvukovke, niekde som čítal, že napriek tomu, že v manuáloch sa píše, že stačí zvukovku napájať cez firewire, je lepšie mať ju zapojenú aj do elektriky... Čo je na tom pravdy??
Balast z monitora
Re: Balast z monitora
vies plz dat nejake linky o tom uzemnenom adapteri? mne sa nic nepodarilo vyguglit
napajanie cez FW zavisi od toho aky zdroj ma to FW host zariadenie - moze byt zly aj dobry. S vlastnym napajanim to mas naistotu.
napajanie cez FW zavisi od toho aky zdroj ma to FW host zariadenie - moze byt zly aj dobry. S vlastnym napajanim to mas naistotu.
-
No zmienka o tom je aj v samotnom manuály k zvukovke:
Impact Twin is a state-of-the-art audio interface featuring ground-breaking technology to ensure that the music you record sounds as good on the inside of your computer as it does on the outside. With the built-in preamp, converters and recording tools, Impact Twin offers a pristine path for your music to follow.
Ale som si 100%ne istý, že som to videl aj v nejakom videu na youtube, nejaký týpek tam tú zvukovku predstavoval a hovoril tam o tom, ale už to video neviem nájsť:D keď na ňho natrafím pošlem...
Impact Twin is a state-of-the-art audio interface featuring ground-breaking technology to ensure that the music you record sounds as good on the inside of your computer as it does on the outside. With the built-in preamp, converters and recording tools, Impact Twin offers a pristine path for your music to follow.
Ale som si 100%ne istý, že som to videl aj v nejakom videu na youtube, nejaký týpek tam tú zvukovku predstavoval a hovoril tam o tom, ale už to video neviem nájsť:D keď na ňho natrafím pošlem...
pockat a kde su tie reci o adapteri? podla obrazka sa mi zdalo ze je tam uplne obycajny adapter rovnaky ako na inych ich zvukovkach
prelomová technológia,.. ground-breaking technology ..

edit: To že ti to funguje na novej zvukovke so symetrickym kablom do nesymetrickeho jacku bedne bude asi zasluha kompatibility TS/TRS vystupu tej zvukovky ...
-
jazzym píše:prelomová technológia,
on to asi zle preložil ..

skúšal som to s nesymetrickým káblom...jazzym píše:To že ti to funguje na novej zvukovke so symetrickym kablom do nesymetrickeho jacku bedne bude asi zasluha kompatibility TS/TRS vystupu tej zvukovky ...
je tam trojkolík, keď chceš ti to odfotím alebo si pozri nejaké unboxing video napr. je to v 1:20charonme píše:pockat a kde su tie reci o adapteri? podla obrazka sa mi zdalo ze je tam uplne obycajny adapter rovnaky ako na inych ich zvukovkach