EMU 1212m Users Section

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 336
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen »

Doma to bezelo na:
ASUS p4p800Deluxe (i865PE cipset)
iP4@2.8GHz

A ted v praci na:
MSI 925X NEO Platinum (i925X chipset)
iP4@3.2

Zbyek nehraje roli.

Kdyz jsem mel problem, nebo jsem nevedel jak, tak sem vetsinou nasel odpoved tady:
http://www.productionforums.com/index.php?f=4

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

dik za kontakt

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

... nevim hosi, ja tady jedu na AMD a nemam s 1212M od EmulatorX ani s 1820M jedinej problem. A to s tim systemem delam kdejakou prasarnu ... vyndavam karty, davam tam jiny prepojuju jak blazen, instaluju kde co ...

... board je ten co ste me tu pred asi rokem poradili ... tedky nejakej ten MSI NEO ... ja tomu taky prd rozumim ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

safa píše:... nevim hosi, ja tady jedu na AMD a nemam s 1212M od EmulatorX ani s 1820M jedinej problem. A to s tim systemem delam kdejakou prasarnu ... vyndavam karty, davam tam jiny prepojuju jak blazen, instaluju kde co ...

... board je ten co ste me tu pred asi rokem poradili ... tedky nejakej ten MSI NEO ... ja tomu taky prd rozumim ;-)
na emu fore (vviz. eGen prispevok hore) som nasiel spomienku o tom, ze moje problemy s 1212m moze mat na svedomi pretaktovany procesor v kombinacii s 1.82 EMU drivermi. neviem, ale aj tak je to divne... podla mna by pomohlo urobit poriadne drivery na emu

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Poshook píše: ... podla mna by pomohlo urobit poriadne drivery na emu
...kterejch se asi už nedočkáme.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

... zvvastni, uz jsem slysel stiznosti na drivery ale od ty doby co jsou 1.81 a vejs tak ustaly (tedy alespon na zahranicnich forech).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

safa:
No, já mám fakt starej stroj, takže tady nebudu dělat ukvapený závěry, prostě pevně věřím, že až koncem roku budu kupovat nový PC, tak to bude OK... :-)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

safa:
Už jsme probírali téma upgrade 1212m na 1820m, určitě si vzpomínáš ne debatu s kexikem...

Tohle jsem vyčetl z manuálu:
If you have both the E-MU 0202 I/O card and the AudioDock, you are advised not to connect both to the same E-MU 1010 PCI card using this version of software. There are known issues with doing this what will be addressed in a future software update.

Takže hardwareově by to klidně šlo, ale asi přeci jenom by to chtělo nové ovladače... nebo verzi PatchMix jestli tomu rozumím.
Neber to prosím jako provokaci, spíš je to škoda.
:cry:

Stejně mě ten AudioDock nebo celá 1820m v nejbližší budoucnosti nemine...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

... mmno to se teda na to este jednou podivam ... jo slo. Faktem je ze je tam vedle este jeden multipin, ale ten je neosazenej. No este se na to teda podivam ... ale to je mi zahadou ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Safa:
Ten kratší PIN je na WC kartu, ten větší na 0202. Nevidím důvod potencionální nefunkčnosti, ale jak jsem hypoteticky psal již dříve, mám pocit určité kolize shodných I/O (aby PatchMix nechtěl brát I/O 1 a 2 na Audiodock a 0202 pod shodnej fader).
Jinak silně uvažuji o Audiodock (potažmo prodeji 1212m a koupi 1820m, ca po prázdinách). Proto mi prosím Šáfo předběžně sděl cenu, a pokud máš možnost a energii provést testík s I/O 0202 + Audiodock dohromady, nebudu se vůbec zlobit :-).

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

tak som sa nastval a zacal laborovat s Patch mixom a voila, za dve minutky som uvaril session, ktory umozni nahravat oba vstupy do jedneho ASIO stereo IN.

mozeste si ju stiahnut tu:
http://s7.quicksharing.com/d/7809394/11 ... IN.session

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Poshook:
Coby kuchaři ti děkuji, ochutnám snad k večeři :-)

Uživatelský avatar
Scout
Příspěvky: 83
Registrován: 27 črc 2003 23:52

Příspěvek od Scout »

Zdravím, potřeboval bych přehrát Midi (obsahuje v jedné stopě více nástrojů) přenesené z kláves. Pokud to přehrávám v GS Wawetable SW Synth tak kvalita je proti klávesám mizerná. Pokud tam přidám VST Proteus XLE tak to zase nerozpozná ty nástroje a hraje to nesmysly. Poradí někdo? Díky.

dysmusax
Příspěvky: 72
Registrován: 02 led 2003 18:11

Příspěvek od dysmusax »

Scout píše:Zdravím, potřeboval bych přehrát Midi (obsahuje v jedné stopě více nástrojů) přenesené z kláves. Pokud to přehrávám v GS Wawetable SW Synth tak kvalita je proti klávesám mizerná. Pokud tam přidám VST Proteus XLE tak to zase nerozpozná ty nástroje a hraje to nesmysly. Poradí někdo? Díky.
Nejlepší asi bude, když si ten mid převedeš do druhýho formátu (MIDI 0 nebo 1, teď nevim, kterej je vícestopej)) a pak si každýmu kanálu přiřadíš nástroje. Zkus třeba pluginy Roland VSC-MP1 nebo Hyper Canvas.
http://www.myspace.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Pentium4 3Ghz@3400, 2 GB DDR3@600, 1 TB HDD
E-MU 1212M, Behringer Truth 2031A, Behringer T1954, M-Audio Oxygen8, M-Audio Keystation 61es, Behringer B-1...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

Mzslim ze kdyz do ProteaX naladujes GM banku tak by to tak nejak melo sedet ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět