EMU 1212m Users Section

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 úno 2007 13:32

daj si na master sablu v abletone nejake vstcko co nahrava do wavu... je ich hrba, jeden robi zadarmo voxengo
http://www.voxengo.com/product/recorder/

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 23 úno 2007 13:34

no nahrávat lze jednoduše třeba programem Total Recorder...jenomže s 1212m myslím prostě nefunguje...mám dojem, že řešení bude někde v tom PatchMixu a nebou si koupit externí rekordér, třeba stolní minidisk za 5 tisíc...

no, řešení se s velkou pravděpodobností bude dát najít tady - http://www.productionforums.com/index.php?f=52

kexík předběhl - no to bude lepší řešení co říká...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 úno 2007 13:40

na tom voxengu ma desne zaujala moznost routovat zvuk na mme zariadenie... ak to bude vediet trebars na onbord zvuknu, to moze byt zaujimave na djing (dalsi odposluch zadara)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21487
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2007 14:07

to emu nevie narutovat vystup na daky vstup ? to mi pride divne , pri takom sofistikovanom mixeri , ktory proklamuju ..

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 23 úno 2007 14:12

dyt tohle umi prave samotnej Ableton dobre, nahrani improvizace ze Session modu v realnym case do Arrange modu je jedna z jeho klasickych vychytavek, na ktery stoji

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21487
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2007 14:20

tankista : ak je ale pouzity daky efekt z EMU , tak to ableton nezachyti ..

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 23 úno 2007 14:38

aha, tak to nic, ja myslel, ze fungujou jako normalni vst

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 26 úno 2007 10:51

OK, tak jsem to nakonec nahral pres Ableton,. diky vsem. kazdopadne, pokud by nekdo prisel na to, jak interne naroutovat vystup zpet do vstupu, tak by se to hodilo,. dik.

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 26 úno 2007 11:28

BS: možná že by to mohlo jít přes SEND, pravym tlačítkem a Insert send/return nebo Insert send (output...)....s tím sis zkoušel pohrát?

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 26 úno 2007 11:47

Jj, s tim jsem si hral dosti dlouho, zkousel jsem nejruznejsi kombinace, ale nepovedlo se mi to,.

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 26 úno 2007 12:23


Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 úno 2007 19:13

Nebo tohle (ja nevim proc si lidi vzdycky hledate nutne tu slozitejsi cestu) :

http://www.audiopro.cz/default.php?idn=74
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 26 úno 2007 19:22

safa: já tenhle český návod znám, taky jsem ho sem chtěl nalinkovat, jenomže jsem zapoměl v jaké sekci na audiopro je - hledal bych ho spíš v sekci "Jak na to?" než v "Novinky"...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 úno 2007 19:51

OT: mmno v dobe kdy byl psanej jeste sekce "jak na to" nebyla
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Dr.Jajbolí
Příspěvky: 30
Registrován: 15 dub 2007 10:07

Příspěvek od Dr.Jajbolí » 15 dub 2007 15:53

Zdravím, tak ja som už tiež štastný majitel tejto zvukny-a musim povedat ze jednoznacne zatial spokojnost-mam to nahodene na monitory -Alesis monitor One Mk2-activy a hra to naozaj cisto..akorat ma trocha s... jedna vec a to: ked dam emu power Fx ako vsticko otvorit vo fruity aby som vyuzil effecty z dsp tak to hadze divny praskajuci zvuk a tie effecty su sede-ako keby sa uz nedaju pouzivat-neviem ci to treba ponastavovat v Patch mixe ale mal som to na 96 khz a direct asio monitoring...takze tak..kazdopadne som rad ze tato sekcia tu je a funguje-ale ako tak pozeram tak davno nikto nepidal ziaden komment...tak sa majte zatial :wink:

Odpovědět