offtopic pre dana: hehe, milan ma 20 rokov dozadu ucil na lsu zaklady hudobnej teorie a brutalne som ho nemal rad
(ked si spominam na tvoj odpor voci hudobke, ktory si tu tot minule prejavil, tak mi to pride zabavne spomenut)
kexik píše:offtopic pre dana: hehe, milan ma 20 rokov dozadu ucil na lsu zaklady hudobnej teorie a brutalne som ho nemal rad
(ked si spominam na tvoj odpor voci hudobke, ktory si tu tot minule prejavil, tak mi to pride zabavne spomenut)
kex ale ved ja som len napisal co pouziva:-) to nebolo akoze mu hladim ego...
kexik píše:offtopic pre dana: hehe, milan ma 20 rokov dozadu ucil na lsu zaklady hudobnej teorie a brutalne som ho nemal rad
To ma teda nekdo stesti -)))Co ja bych za to dal,i ty bestie tezke bych mu nosil -)))))Stejne toho Kurzweila nema zapnuteho,bude mit jeste nejakeho neviditelneho korga ktery to cele tahne -)))
PS:Moc rad,ale ke.va moc rad bych se mu nekdy podival na jeho setupy...Nez mne ten chlap dozene k silenstvi -)))Jste s nim nekdo v nejakem blizsim kontaktu???Klidne do PM kdyz nebudete chtit verejne -)))
To ma teda nekdo stesti -)))Co ja bych za to dal,i ty bestie tezke bych mu nosil -)))))Stejne toho Kurzweila nema zapnuteho,bude mit jeste nejakeho neviditelneho korga ktery to cele tahne -)))
PS:Moc rad,ale ke.va moc rad bych se mu nekdy podival na jeho setupy...Nez mne ten chlap dozene k silenstvi -)))Jste s nim nekdo v nejakem blizsim kontaktu???Klidne do PM kdyz nebudete chtit verejne -)))
nic ine mu nechyba ku stastiu ako ta mat zaveseneho na krku... myslim, ze to uz by nerozchodil...
hmm,spis nemyslis...Kdybych opravdu chtel,umel bych se k nemu dostat.Ono je rozdil zavesit se na krk,nebo ztratit ctyri vety.Zase to tak moc nezer co jsem napsal -)))Bylo to spsis mysleno v legraci.
Nunu (a Poshook): přesně tak, nevidím důvod, proč by se s fanouškem-kolegou nepodělil o nějakou tu informaci, jak např. na té a té desce vrstvil zvuky, jak využívá sampling atd... (pokud si ještě vzpomene )
nunu píše:hmm,spis nemyslis...Kdybych opravdu chtel,umel bych se k nemu dostat.Ono je rozdil zavesit se na krk,nebo ztratit ctyri vety.Zase to tak moc nezer co jsem napsal -)))Bylo to spsis mysleno v legraci.