HW synth na plochy ?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

HW synth na plochy ?

Příspěvek od zajíc zvědavec » 23 led 2006 19:00

Zajímalo by mě který HW synth používáte na plochy a osvědčil se vám.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 led 2006 19:16

Fakt to muzu napsat ??? -))))

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 23 led 2006 19:28

nunu píše:Fakt to muzu napsat ??? -))))
Heej borec :-))))Máš vůbec jiný nástroj ? nebo máš jenou toho kurvu ? :-)
Zdá se že jsi ortodoxní zastánce Kurcka co ? :-)polít ho kafem :-))

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 led 2006 19:39

no,sem tam si pujcuju i rolanda -)))A vubec,kdo by mi tu kurvu polil,toho bych pak polil ja.Benzinem a zapalil -))) Ted vazne.Libi se mi staricky Roland Alfa juno 2,ty plochy z nej jsou pro mne pouzitelne i dnes.Ale neni to moc ono,prave ted chapu co tomu rolandu vsecko schazi.

A fakt jsem chtel napsat to JUNO -)))Ale pak jsem si rekl,ze trochu srandy nezaskodi -))

Bohuzel mas pravdu i v tom,ze mam jenom tu ku.vu.Vsecko ostatni letelo z baraku a relativne nic moc nepotrebuju.Libil by se mi ale jeste Trinity v racku jako doplnkova masina.Ale zatim nemam moc potrebu.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 led 2006 19:46

Libi se mi i plochy z TATU,nevim jak se to jmenuje,je to 1.track.Nebudu mit zadny zasadni problem je nabouchat...Nebo od rammsteinu Ohne dich.Je toho spousta,treba taky od PF Shine -)))

A taky hodne se mi libi plochy Milana Dočekala z TEAMu.Pravda je,ze na nej s propracovanosti nemam...Jsem nekteryma blizko,ale ze by byly stejne,to ani nahodou.Dost mne to depta,ale treba na to jednou prijdu jak to pekne namichat -)

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec » 23 led 2006 20:10

No de o to že ve vedlejším vlákně o NordLead2x tam pár lidí psalo že je na plochy naprosto nevhodný. Mě ale příjde že Rick Smith z Underworldů používá Nordy právě na ty plochy. Nebo se pletu ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 led 2006 20:26

ja myslim ze trebars Jupitery by mali byt v pohode ..

mpa
Příspěvky: 52
Registrován: 26 led 2005 20:48

Příspěvek od mpa » 23 led 2006 20:51

Neni plocha jako plocha, asi zalezi na tom, co hledas. Ensoniq Fizmo dela docela zajimavy plochy.
kilgore trout forever

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 23 led 2006 21:00

Co sa tyka ploch, tak tu jednoznacne vedie Roland.

Nunu, je to pekna vlastnost za kazdu cenu nedopustit na to svoje, no obcas treba uznat aj nieco ine. Najma ak sa ti pacia plochy Tatu a podobnych popovych veci...

A suhlasim s nazorom ze ani Ensoniq nie je zly, kamarat ma MR a je to pecka. Dokonca Ensoniq ma ovela viac presvedcil ako Kurzweil. Teda 2600 som nemal v rukach, no v predajni sme mali isty cas 2500 a zeby som sa posral nemozem povedat.
Naposledy upravil(a) dano dne 23 led 2006 21:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 led 2006 21:01

inak zaujimave su aj FM plochy .. myslim ze majitelia FS1r ju velmi chvalia aj na plochy ..

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 led 2006 22:51

Mne sa na etericke plochy najviac osvedcil Trinity, alebo JD990.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 23 led 2006 23:04

mpa píše:Neni plocha jako plocha, asi zalezi na tom, co hledas. Ensoniq Fizmo dela docela zajimavy plochy.
Kdyz jsme u tech ensoniku i MR Rack je super a nejen na plochy.
Bici , piana, plochy,
Ma v sobe i DP/2 (profi FX procesor - polovicni DP/4+ )
Myslim, že dost nedoceneny nastroj.
Kdyi stal 50 tacu.
Dneska se da sehnat za 7 tisic !!! a za ty prachy nic lepsiho neznam.
Kdyz ho postavim vedle JV 1080 tky tak ji valcuje ve vsem !

JD 990 ma super plochy neco z ni je i v JV a kdyz si dokoupis SR-JV80 - board - Vintage 04 , tak muzes mit v podstate JD 990 v JV nastroji (1010, 1080,2080, atd)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 led 2006 23:08

Pytkin píše:inak zaujimave su aj FM plochy .. myslim ze majitelia FS1r ju velmi chvalia aj na plochy ..
presne tak, uz sme to tu riesili asi pred rokom a pol. FM synteza je na jemne a nadychane plochy priam stvorena (DX7, Wavestation) a do dnes sa jej nic nevyrovnalo.

to nunu: uz viem, co tomu tvojmu frajerovi chyba - FM synteza :) takze rychlo pozicaj DX7 a sampluj do uplneho vitazstva :twisted:

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 led 2006 23:13

Martin píše:
mpa píše:Neni plocha jako plocha, asi zalezi na tom, co hledas. Ensoniq Fizmo dela docela zajimavy plochy.
Kdyz jsme u tech ensoniku i MR Rack je super a nejen na plochy.
Bici , piana, plochy,
Ma v sobe i DP/2 (profi FX procesor - polovicni DP/4+ )
Myslim, že dost nedoceneny nastroj.
Kdyi stal 50 tacu.
Dneska se da sehnat za 7 tisic !!! a za ty prachy nic lepsiho neznam.
Kdyz ho postavim vedle JV 1080 tky tak ji valcuje ve vsem !

JD 990 ma super plochy neco z ni je i v JV a kdyz si dokoupis SR-JV80 - board - Vintage 04 , tak muzes mit v podstate JD 990 v JV nastroji (1010, 1080,2080, atd)
ensoniqu je skoda. mal som staru SQ1. rad spominam na prve cisla Muzikusu, kde sa testovali ASR10, TS10, SQ1/SQ1 Plus. prave pri ASR10 mal test 4 cele A4 a z toho dve zaberal pokec o DP/4. myslim, ze sa pisal rok 1991 :)

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 led 2006 23:25

Z Ensoniqom suhlasim, nedoceneny nastroj, ale nesuhlasim, ze Wavestation ma FM plochy, jedine len ako sampel:-)

a ze Vintage board je v podstate JD990.
Akurat mozno pribliznym typom zvukov.

Vintage board ma opacne pre JD990 vyznam v tom, ze mu prida okrem 256 beznych programov, dalsich 256 programov, ktore su specialne nasamplovane a naprogramovane len pre JD990 a daju sa pouzivat len v 990ke.

Odpovědět