Konvoluce kytarovych aparatu

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 29 dub 2008 15:00

amorph: kdybys nahrál něco víc jako overdrive, tak bych byl vděčnej. Za 200 dolarů bych to samoyřejmě bral hned :-)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 dub 2008 15:03

Muzem zalozit fanklub Rockmastera, taky o nem zacinam uvazovat :)

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 29 dub 2008 15:28

A nejhorší na tom je, že takovej fajn věciček je spousta :cry:

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 30 dub 2008 13:49

vasek: tak tady je jeste neco. Je to crunch chanel nejdriv s gainem 2, potom 5 (polovina) a pak 5 s pul gainem (to je ten higain mod). Pak je to vsechno zopakovany, ale s pull shiftem na aktivnim eq - tim se dost stahnou stredy a vylezou basy.

rockmaster4

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 30 dub 2008 14:50

Pěkná ukázka, díky. Podle ní soudím, že preampu sluší ty větší zkreslení. Takže by to chtělo ještě nějakou overdrive krabičku a to už by byla pěkná paleta zvuků.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 30 dub 2008 15:15

vasek: jsou tam efektovy smycky pro kazdy kanal zvlast a jedna spolecna, takze no problem;) I kdyz pro kreslitko je vlastne fx loop spis blbost...

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 30 dub 2008 18:49

Nene, samozřejmě to chce ještě před preamp. I když v podstatě moc nechápu, k čemu je u preampu fx loop :?:

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 30 dub 2008 19:06

pretoze preamp out moze byt z niektorych preampov na input git efektov prilis silny, napriklad z Mesinoveho Marku ide okolo 5V.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 30 dub 2008 21:43

rastis: Dík, to mě nenapadlo.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 30 dub 2008 21:48

inak tento preamp je naozaj slusna vec. pri predchadzajucom preampe (Kettner) som Ta Amporph podozrieval z neschopnosti, ale teraz vidim, ze to naozaj hralo nahovno - sorry za podcenovanie :)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 01 kvě 2008 02:10

rastis: dik, takovy priznani teda potesi:) btw. Kettnera jsem poslal dal, za stejnou cenu, jako jsem ho koupil, tak ze si nemuzu stezovat. Aspon mi to dalo nejkou zkusenost.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Re: Konvoluce kytarovych aparatu

Příspěvek od Cyril » 18 dub 2009 12:09

Ad. Rockmaster+impulsy, narazil jsem na tuhle ukazku... slusny, ne?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Konvoluce kytarovych aparatu

Příspěvek od rastis » 18 dub 2009 14:45

dobre to je...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Re: Konvoluce kytarovych aparatu

Příspěvek od Cyril » 18 dub 2009 15:54

To je slaby slovo... kurva to je paradni zvuk, to snad neni mozny...! a ted ho nekdo na hudebnibazar.cz prodava za tri a pul litru... to je neskutecny ze za tri a pul tisice a s dobrym impulsem (respektive si stahnes ten co pouzil ten typek) mas takovejhle zvuk...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Konvoluce kytarovych aparatu

Příspěvek od Amorph » 18 dub 2009 17:28

Vcera jsem si rockmastera zase pochvaloval nazivo na koncerte:) Ten higain ma super, na druhou stranu, cistej kanal nic extra.

Odpovědět