NI maschine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: NI maschine

Příspěvek od delay »

Ale Mikro je už novější... Nicméně, tím že je to kontroler, tak člověk asi musí produkovat na nejnižší latenci, right? Což ruku v ruce s výkonem potažmo třeba s dalšími stopami v DAW, na který už něco visí asi nebude to pravé... Zdá se, že narážím stále na stejný problém :)

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: NI maschine

Příspěvek od longsleeper »

pavli: F11 ale neotvira fx rack ale vst rack..

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Re: NI maschine

Příspěvek od lottewerther »

delay píše:Ale Mikro je už novější... Nicméně, tím že je to kontroler, tak člověk asi musí produkovat na nejnižší latenci, right? Což ruku v ruce s výkonem potažmo třeba s dalšími stopami v DAW, na který už něco visí asi nebude to pravé... Zdá se, že narážím stále na stejný problém :)
Máš pravdu, nový micro dostaneš se softwarem Maschine 2. Já budu muset upgradovat za 99 eur.
Llatence musí byt fakt nízká, jinak nic nenaboucháš. Musíš taky dávat pozor na ostatní pluginy DAW, aby ti tu latenci nesrážely. Ale pracovat se takhle dá. Sám mám i macmini s c2d a v Logicu to šlape jak hodinky -když dodržuješ zásady úspornosti.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3263
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: NI maschine

Příspěvek od pavlii »

longsleeper píše:pavli: F11 ale neotvira fx rack ale vst rack..
Hups. Ale o ničem jiném jsme se nebavili, ne?

P.

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: NI maschine

Příspěvek od longsleeper »

V čem teda spočívala podstata tvojí námitky, když jsme se o ničem jiném nebavili ?

biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

delay píše:Chtěl jsme se zeptat, jak je na tom Maschine vs CPU náročnost vs latence..? Rád bych pořídil buď Mikro nebo Arturia Spark LE, přičemž mám ale stále dost starý PC (C2D E6600), tak nevim, jestli by to mělo z tohodl epohledu smysl?
jelikoz maschine umi drag and drop export do audia, da se s ni pracovat na ledascem. samozrejme urcity kompromisy v praci to muze prinaset, ale to je vzdycky. a vzdycky je to taky tezce individualni i v dalsich ohledech (osobni naroky, potreby, predstavy... )

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3263
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: NI maschine

Příspěvek od pavlii »

2long: tady na základě tohoto:
longsleeper píše:Já jsem zvyklej posílat jednotlivý stopy z maschine odděleně do mixáku v cubase, a tam je zvlášť efektovat. O tuhle možnost v fx slotu přicházím. ...
Pak se do toho zamontovala poznámka o Instrument tracku, tak jsem v tom chtěl udělat pořádek. Akorát jsem se (a nikoli poprvé) chytil nesprávně použitého termínu (zde "fx") a pak se to už táhlo.

Takže jsem svou první poznámkou hlavně rozporoval tu uvedenou informaci - tedy že VSTi ve slotu VST nástrojů (a jen v něm) má možnost využít více svých výstupů, pokud jimi disponuje.

Snad jsem to shrnul už korektně ;-)

P.

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: NI maschine

Příspěvek od longsleeper »

jo ok

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: NI maschine

Příspěvek od longsleeper »

Koupili jste někdo upgrade na 2.0 ? Jak se vám to zamlouvá ?

wahenko
Příspěvky: 4
Registrován: 23 pro 2013 20:54

Re: NI maschine

Příspěvek od wahenko »

Nazdar dnes som si kupil Maschine studio , instaloval som podla pokynov . na oficialnej stranke stahujem THE MASCHINE SOFTWARE 2.0 and KOMPLETE selection .

Ked otvaram prvu instalačku MASCHINE 2.0 tak sa tam registrujem prihlasim bla bla , a potom mi to pise ze : GETING DOWNLOAD INFORMATIONs.... a po cca 2 minutach mi to napise toto An error occured while downloading the instalation files.The server might by down
Obrázek

PRosim pomozte mi som fakt zufaly neviem co s tym :(
ZA rychle info predom dakujeeem

biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

jake mas pripojeni, co firewall, antivir...?

wahenko
Příspěvky: 4
Registrován: 23 pro 2013 20:54

Re: NI maschine

Příspěvek od wahenko »

uz som nato prisiel , proste som odinstaloval ten fejovy antivirak a uz to instalujem !! diky kazdopadne :)

wahenko
Příspěvky: 4
Registrován: 23 pro 2013 20:54

Re: NI maschine

Příspěvek od wahenko »

Este jedna otazka , na chod maschina studio potrebujem windows 7 ???

biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

clovece:
NI píše:SYSTEM REQUIREMENTS
Windows
Windows 7 or Windows 8 (latest Service Pack, 32/64-bit), Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)

wahenko
Příspěvky: 4
Registrován: 23 pro 2013 20:54

Re: NI maschine

Příspěvek od wahenko »

Diky kamo! :roll:

Odpovědět