NI maschine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 22:13

Re: NI maschine

Příspěvek od longsleeper » 24 dub 2014 17:17

Zdar chlapi
Netušíte někdo jestli vůbec a případně jak se dá v maschine rozsekat (slice) pattern na kusy a přiřadit k jednotlivým padům bez toho, abych to musel exportovat do audia ?
V manuálu jsem nic nenašel, ale mám za to že jsem o téhle funkci někde četl

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 14:54

Nazdarek ludia,
chcel by som kupit Machine alebo Machine mikro.
Rozmyslam ze by som vzal nieco z druhej ruky. Asi AJ mk1- TU starsiu jednofarebnu verziu konrolera. Chcem SA spytat ako stoja softwary tychto Masin s podporou Windows 8.1? Viem ze Maschine 2.0 podporuje win 8.1. na tych starsich verziach 1.x je pisana podpora Windows 7, 8. Vie nahodou niekto CI AJ tengo starsi soft rozbeham na win 8.1?
Vdaka

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 10:51

Re: NI maschine

Příspěvek od Solarfall » 11 črc 2015 15:14

nad maschine 1.8 ani nad Mikro ani nerozmyslaj.

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 15:24

Akoze oni VO Windows 8.1 nepojdu???
CI je to len neslusne, na 4jadrovej toshibe z 16 GB RAM, instalovat starsi soft?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 11 črc 2015 15:48

jakej starsi soft? software je staly a porad ten samy (aktualni posledni verze), lisi se jen kontrolery.

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 16:08

No asi 1.8
Neviem presne kolko verzii uz je
1.8 bola asi na mk1..a vlastne AJ mk2, kym neprisli s dvojkou.
No vlastne by som chcel vediet CI 1.8 rozbeham na. Win 8.1
Ved su to len prehodene cisla, 1.8--8.1 (tato posledna veta bola len vtipnym dodatkom).

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 10:51

Re: NI maschine

Příspěvek od Solarfall » 11 črc 2015 16:23

preco by si chcel pouzivat v1.8??? aky to ma zmysel? v2.X predsa funguje aj so starymi kontrolermi.

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 17:09

Nechcem vela penazi do toho investovat, 330 eur uz je relative vela pre mna. Kedze je to len obcasny konicek.
A asi kedze som s Maschine nikdy predtym nerobil, tak asi na zaciatok by mi to stacilo

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 11 črc 2015 17:29

ja uz jsem zapomnel, ze byl update na v2 placenej. opravdu byl? ja si myslim, ze ne...

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 17:48

A super tak staci ked po zakupeni Maschine, zdarma updatnem na verziu 2.
No to som napr. Vobec nevedel

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 11 črc 2015 18:15

ja si tim jistej nejsem, ale myslim si to. ani v historii objednavek jsem nenasel, ze bych platil za prechod na v2... treba to jeste nekdo potvrdi.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 10:51

Re: NI maschine

Příspěvek od Solarfall » 11 črc 2015 18:23

Bol plateny myslim.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 11 črc 2015 18:34

tak uz jsem to nasel. nepamatuju si ani, ze jsem platil 99€. takze se omlouvam za zmatky... nicmene si myslim, ze ten upgrade uz jen kvuli pozdeji darovanymu monarku a dalsim hracickam (ve forme kodu) se vyplatil...

peterslaby
Příspěvky: 67
Registrován: 10 říj 2012 15:03

Re: NI maschine

Příspěvek od peterslaby » 11 črc 2015 19:31

No Takze mozno AJ ta verzia 1.8 by SA dala spustit na win 8.1... Ale asi to neskusal nikto?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 11 črc 2015 19:41

zkus spis forum ni, tam mas vetsi sanci, ze to nekdo bez upgrade provozuje stale a ma uz novejsi system. osobne si myslim, ze neni duvod, aby tam neco zadrhavalo, ale na druhou stranu, snad az verze 2 prisla s dotazenou multicore podporou, myslim...

Odpovědět