Nord Micromodular

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Monocore

Příspěvek od Monocore »

Potvrzuju. Nepoznal jsem taky zadny vyrazny rozdil od HW Virus B.
Fakt slusny ale cena? Powercore + Virus powercore ........ za to mas uz
Viruc C :roll:

digitalwave

Příspěvek od digitalwave »

kolko to stoji?

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Tak ja jsem nechtel jenom Powercore kvuli Virusu... Potreboval jsem slusne Reverby.Jetam jeste emulace Rolandu SH-101 a ta me fakt rozsekala...
Akorat me nastvalo ze ten Virus zere 100% z jednoho chipu :(,cekal jsem,ze to bude zrat 50%,protoze v tech novych Powercore kartach jsou asi priblizne 2x rychlejsi chipy... no skoda...

Powercore Compact + Powercore Virus Single DSP License me vysla na 36. tis.

Monocore

Příspěvek od Monocore »

Jasne ja to bral jen obrazne.

bassline

HW

Příspěvek od bassline »

Dendy, to ohladom tych zvukovych ukazok HW z netu si absolutne vystihol!!! Nemam co dodat, presne takyto nazor mam aj ja...

Ja mam pocit, ze niektori ludia ktorym presli cez ruky tisice HW tu davaju najavo, ze my, ktori sme HW este priamo nevyskusali, alebo vyskusali len malo kusov, musime o zvuku HW synthov vediet obycajne hovno. A to nemyslim v zlom, ale proste tu mam od par ludi takyto pocit....To ze niekomu preslo plno HW synthov rukami, to este neznamena ze ten jeho nazor musi prave ten spravny...Keby si malo moznost vyskusat viacero ludi rovnaky synth na par dni, otestovat ho, tak nadobudnute poznatky z neho by sa u kazdeho cloveka lisili...Preto nenavidim vety typu 'Ten a ten synth som mal pod rukami, takze o nom nieco viem, a mne sa na nom paci to alebo nepaci tamto, no proste musis to uznat ze je to tak...' ...opat nic v zlom, len ma taketo tvrdenia vedia nasrdit....

Dendy, ohladom tych zvukovych ukazok od Waldorfu, checkni http://waldorf.electro-music.com/ mas tam audio ukazky zo vsetkych waldorf synthov...

digitalwave

jasne ze to tak je. ja som bol v ke v sutdiu som pocul rozobratu skladbu joza scootera na virue c to bolo robene a proste delo netrebalo ma presviedcat a filozofovat

bassline

Příspěvek od bassline »

digitalwave:....ty si zrejme nepochopil o com je rec...nemusis mat pod rukami HW synth, aby si pocul ako zneje......(znie alebo zneje? co je spisovne? :) )

digitalwave

znie

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : proti gustu .....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bassline : ty si tiez nepochopil co som pisal .. ja som povedal to , ze za 10 minut krutenia gombikami zistis , ci ten syntak hra take zvuky ake hladas.. resp. ci ma zaujimavy zvuk pre teba alebo nie .. kdezto mozes vypocut 1000 ukazok a zrovna tam tie zvuky ktore hladas nebudu ..

ale naco tu vlastne hrach na stenu hadzem ...

bassline

...

Příspěvek od bassline »

Pytkin:.......za 10 minut urcite nie...za 10 minut si akurat tak zacnem zvykat na jeho ovladanie....prestudovanie a hlavne vlastne vyskusanie moznosti syntaku za 10 minut je absolutne nerealne....to ti tie rozne ukazky z netu ozaj ukazku viac a vacsi potencial toho nastroja ako ho mat doma na 10 minut......vediet naprogramovat synth a dostat z neho rozumne zvuky roznych typov, to by som ho musel testovat doma trosku dhsie ako 10 minut :-DDD...

digitalwave

ale niekedy fakt nepostaci mat len ukazky, keby som sa danym predmetom mohol trochu pohrat, skor by som vedel na com som.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bassline : zvyknut na ovladanie ? vacsina syntakov sa ovlada rovnako .. tam si neni na co zvykat ..
Ja teda preferujem radsej kontakt ako pocuvat dake ukazky .. v ukazkach nikdy neni to co hladam .. Tato polemika je zbytocna .. Kazdemu co mu vyhovuje ..

EGA

Re: Nord Micromodular

Příspěvek od EGA »

plz jednu radu

nefungujú mi morph goups ani button 4, priradiť sa k nim síce dá čokoľvek, ale stroj na zmeny nereaguje. robím niečo zle? alebo mám upgradnuť systém? keď sa pripája, píše síce 3.0.3, ale možno to nie je pravda a upgrader na jablku nefunguje, tak to neviem narýchlo čeknúť.. thx .]

BS

Re: Nord Micromodular

Příspěvek od BS »

super cteni, zejmena od strany 2 :D

Odpovědět