Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Příspěvek od marfil » 21 črc 2008 19:16

http://home.redstair.net/index.php?cs=c ... 8aea333954

fakt asi pojdem do toho logica aj ja

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 30 srp 2008 11:51

tak jsem si taky pořídil blofa fakt si nemůžu vynachválit,je to sice můj první syntezátor ale můžu jen doporučit!Jen se mi neosvědčilo používat blofa přes USB kabel,choval se strašně divně tak nějak zpomaleně a občas ani nereagoval.Nehledě na to,že se i to hádal s midi kontrolerem UC-33.
ale jinak po zvukové stránce úplně vynikající!!!!

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Příspěvek od roocza » 30 srp 2008 13:38

Hena píše:tak jsem si taky pořídil blofa fakt si nemůžu vynachválit,je to sice můj první syntezátor ale můžu jen doporučit!Jen se mi neosvědčilo používat blofa přes USB kabel,choval se strašně divně tak nějak zpomaleně a občas ani nereagoval.Nehledě na to,že se i to hádal s midi kontrolerem UC-33.
ale jinak po zvukové stránce úplně vynikající!!!!
nejedeš náhodou přes USB hub? ... výrobci to v návodech většinou dvakrát nedoporučujou

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 06 zář 2008 10:55

roocza píše:
Hena píše:tak jsem si taky pořídil blofa fakt si nemůžu vynachválit,je to sice můj první syntezátor ale můžu jen doporučit!Jen se mi neosvědčilo používat blofa přes USB kabel,choval se strašně divně tak nějak zpomaleně a občas ani nereagoval.Nehledě na to,že se i to hádal s midi kontrolerem UC-33.
ale jinak po zvukové stránce úplně vynikající!!!!
nejedeš náhodou přes USB hub? ... výrobci to v návodech většinou dvakrát nedoporučujou
nejedu,normálně jsem to měl zapojené do kompa,ale problémy jsou už minulostí (naštěstí).USB kabel jsem vyhodil a po midi kabelu mi to šlape fajnově!!!Akorát bych uvítal podrobnější českej manuál,protože moduluju zvuky jenom pokus omyl a pořádně nevím co občas vyvádím.

jimyjones
Příspěvky: 41
Registrován: 20 kvě 2008 20:37

Příspěvek od jimyjones » 08 zář 2008 20:22

tak tohle je fakt pekny... http://www.waldorfmusic.de/en/products/blofeld-keyboard - hlavne se mi libi ta implementace tech samplu jako na nord wave, asi do nej pujdu - vedle myho polara mu to bude siiilene sluset :)

wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Příspěvek od wire » 08 zář 2008 21:12

no je to moc hezky ale nechapu proc mu nedali teda vic enkoderu at se nemusi ovladat skrz to menu :(
a pridavek v podobe sample based oscilatoru je hezky no:)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 zář 2008 09:23

Supa to sem presne potreboval keyboard verzi :c)

Uživatelský avatar
MVD
Příspěvky: 46
Registrován: 25 dub 2003 17:40

Příspěvek od MVD » 21 zář 2008 11:41

Nova verze Blofeld Sound Organizer, Editor & Randomizer 1.03 k dispozici
Blofeld editor sound organizer & Randomizer ver. 1.03 a dalsi je na ceste. Pokud o tom uz nekdo psal, tak jsem to prehledl - sorry.
Par obrazku
<img src="http://www.electrozone.cz/album_pic.php?pic_id=496">
<img src="http://www.electrozone.cz/album_picm.php?pic_id=495">
<img src="http://www.electrozone.cz/album_picm.php?pic_id=500">
<img src="http://www.electrozone.cz/album_picm.php?pic_id=499">
<img src="http://www.electrozone.cz/album_picm.php?pic_id=498">
<img src="http://www.electrozone.cz/album_picm.php?pic_id=497">

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 22 zář 2008 09:53

jimyjones píše:tak tohle je fakt pekny... http://www.waldorfmusic.de/en/products/blofeld-keyboard - hlavne se mi libi ta implementace tech samplu jako na nord wave, asi do nej pujdu - vedle myho polara mu to bude siiilene sluset :)
Ta pamat na sample znamena, ze si tam mozem dat ja svoje vzorky?

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 22 zář 2008 16:59

hupox: 1 stranu dozadu som sa pytal to iste. neda.
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 22 zář 2008 17:20

Not only on the outside did he gain weight, also his inner qualities have seen a remarkable step-up: besides the virtual-analog synthesis and the classic wavetables it now sports a whopping 60 megabytes of sample memory.

Just imagine to add a vocal-like noise spectrum to a typical Wavetable pad, spice-up a virtual-analog solo sound with a strong attack sample or just process any other sample with the countless oscillator and filter modulations.

----

cize v tej klavesovej ANO - vlastne vzorky .. otazka je ci to bude len update OS takze to pojde aj na "maleho" blofa alebo nie .. skorej myslim ze nie lebo tych 60 MB na vzorky sa len tak zazrakom updatom OS nezhmotnia ;-)

ovsem pri tempe vyvoja aky ma waldorf predpokladam ze realne v obchodoch to bude tak o rok .. :D

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 23 zář 2008 08:16

aum generator píše:hupox: 1 stranu dozadu som sa pytal to iste. neda.
Ale ty si sa pytal na "priebehy nejde do mQ/blofeld uploadovat", mna zaujima 60 MB Sample memory

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 23 zář 2008 08:18

dendy píše:
cize v tej klavesovej ANO - vlastne vzorky .. otazka je ci to bude len update OS takze to pojde aj na "maleho" blofa alebo nie .. skorej myslim ze nie lebo tych 60 MB na vzorky sa len tak zazrakom updatom OS nezhmotnia ;-)

ovsem pri tempe vyvoja aky ma waldorf predpokladam ze realne v obchodoch to bude tak o rok .. :D

Ano zaujima ma ta klavesova verzia. Super dakujem. Velmi dobra vec ze tam hodili pamat na sample.

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 23 zář 2008 16:13

hupox: jo asi hej...sorry som zabudol ze je uz rec o tej keyboard verzii a ze je mozno trochu ina...
jihad on riaa & soza.

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 27 zář 2008 21:36

Zdravim blofolďáky.
Stáhl jsem si tenhle organizer http://lady.rdsor.ro/~kotro/blofeld/ na blofa a mám s tím nějaké problémy.Nejdou mi editovat zvuky,vždycky mi to hodí tenhle error :INPREPARE error5
ADDBUFFER error64:0
nevíte co je za problém?

Odpovědět