dendy: Díky za tip, kouknu na to, stahuju (snad je to demo) a uvidím

Tak tomuhle říkám "prd" týdne!listonos píše:Ja by som bol za ProTools. Mne tiez dako extra nesadol ale ten zvuk proste za to stoji.
Mam kamosa co skusal vsetko od Tracktion po Cubase a ani mu to nehralo zle na to ze to robil sam doma ale ked presiel na PT, tak mu to hralo uplne dokonale. Dokonca si daval mastrovat veci za tazke prachy niekde v Prahe a ako presiel na PT tak mu prisla zmastrovana vec co znela horsie ako jeho povodny mix - akoze fakt. Potom presne kvoli tomu, ze sa mu v PT vraj blbo robilo, tak presiel na Logic a islo to kvalitou zase dole - ale aspon mi predal ProTools za 80 euro
co ako?SoundsFine píše:Tak tomuhle říkám "prd" týdne!listonos píše:Ja by som bol za ProTools. Mne tiez dako extra nesadol ale ten zvuk proste za to stoji.
Mam kamosa co skusal vsetko od Tracktion po Cubase a ani mu to nehralo zle na to ze to robil sam doma ale ked presiel na PT, tak mu to hralo uplne dokonale. Dokonca si daval mastrovat veci za tazke prachy niekde v Prahe a ako presiel na PT tak mu prisla zmastrovana vec co znela horsie ako jeho povodny mix - akoze fakt. Potom presne kvoli tomu, ze sa mu v PT vraj blbo robilo, tak presiel na Logic a islo to kvalitou zase dole - ale aspon mi predal ProTools za 80 euro
![]()
To snad nemůžeš myslet vážně ani náhodou...
Tak Logic počítá to , co má zrovna na playheadu, kdežto když nalouduješ sešnu v PT, tak je CPU zatížené od začátku (ani nemusíš mít zapnuté přehrávání). Samozřejmě v HD verzi tě tohle netrápí.120BPM píše:Ja pracuju predevsim v Pro tools HD, ale pokud jde o praci se soft instrumenty, tak bych urcite preferoval Logic. Uz kvuli vykonu. Ten si poradi s CPU (pri uzivani virtual istrumentu) lip nez Pro tools. Moje zkusenost.
Jinymi slovy tu pises, ze ProTools hraje lepe nez Logic, Cubase a jene DAW.listonos píše:co ako?SoundsFine píše:Tak tomuhle říkám "prd" týdne!listonos píše:Ja by som bol za ProTools. Mne tiez dako extra nesadol ale ten zvuk proste za to stoji.
![]()
To snad nemůžeš myslet vážně ani náhodou...
dost podstatny je , že zde si můžeš stáhnout hafo themes pro Reapra , to jak vypadá na jejich stránkách je fakt hnus... prostě mrkni sem : http://stash.reaper.fm/tag/ThemesJohnyDeza píše: dendy: Díky za tip, kouknu na to, stahuju (snad je to demo) a uvidímNicméně na první pohled mě až tak nezaujal, důležitý bude feeling
je pravda, ze tahle polemika sem nepatri, ale diky "jinym" algoritmum, ktere pouzivaji PT, to tak doopravdu muze byt. ale take ne kazdemu to funguje...Martin píše:Jinymi slovy tu pises, ze ProTools hraje lepe nez Logic, Cubase a jene DAW.
ProTools hraje uplne dokonale a mastering na protoolsech "po domacku" je lepsi, nez za tezke prachy v Praze.
![]()