Věc se má tak - zkouším teď Presonus studio ONE demíčko... K Logicu mám přístup, ke Cubase maximálně na PC a jen velmi omezeně, takže jej nemohu pořádně testnout a demo není k sehnání (respektive je třeba si koupit nějaký USB klíč)...
Presonus Studio ONE - zatím se mi jeví jako velmi rychlý, dobře napsaný, nicméně asi nedostačující SW (nemůžu zde najít notační záležitosti, často jej musím restartovat např, při přidání MIDI kláves...), zkrátka rozvíjející se (a snad nadějný) DAW.
Logic 9 - Jeví se mi jako bombastický soft s mnoha možnostmi a obsáhlou zvukovou knihovnou, nicméně mě chvílemi irituje práce s audiem (hlavně při přesném skládání malých kousku k sobě) a také mi zde chybí pořádný browser (což bych asi řešil extrením programem Audio Finder od Iced Audia)
Cubase 6 - Měl jsem možnost si jej oťukat jenom hoďku a to ještě na PC a "try before you buy" verzi, takže tady zatím pořádný názor nemám... Zajímalo by mě hlavně, jak fičí na MACu a co ten USB klíč? Jelikož mám MacBook pro a 2 USB, tak mi to trochu vadí...
Primární určení je pro tuto chvíli elektronická taneční hudba, nicméně také potřebuji, aby soft uměl dostatečně pohodlně pracovat například s kapelou, či případně byl schopný vyjet noty pro klavír (či jiný akustický nástroj). Momentálně tedy hlavně práce s pluginy a audiem (recording), časem i HW synťáky.
Doufám, že jsem to, co se chci dozvědět, dostatečně osvětli...
Zajímají mě vaše zkušenosti a poznatky, a to především k těm bodům, které jsem výše jmenoval... Díky