Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Příspěvek od Fractal » 10 úno 2011 08:45

ja teda musim dropnout, ze sem se jednoho dne nastval a ponoril do abletonu hloubeji, ono to zpocatku vypada neprehledne, ale je to uplne to same jako kterykoli jiny daw avsak s prioritni funkci a durazem na live hrani, uz sem tam rozdelal par songu, kvuli jistym pochybnostem, nebo jakymsi omezenim, sem je dodelal jinde... sem citil takova pouta, sice fajne mekka, ale jsou tam

ne vazne ableton je super... ale.. jsem .:CLDK:. ...Cubasista... s uchylkou Logicky a oDuvodnene sekat Kosou

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Příspěvek od JohnyDeza » 25 črc 2011 19:22

Tak, a dneska se mi stala několikrát nemilá věc... V Logicu zkopíruju MIDI region a chtěl jsem pomocí zkrácení regionu skrýt první akord, ale Logic odmítl spolupracovat a v půlce akordu se zasek a region nezkrátil, Pomohlo až rozstřižení nůžkami, což je ale dost nepěkná oklika, stalo se vám to někomu?

Edit: Tady je GIF animace ze screenů (v té animaci jsou dva pokusy...)
Obrázek

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Příspěvek od safa » 27 črc 2011 17:26

JohnyDeza píše:Vím, že jsou i další softy, nicméně třeba Samplitude, které se mi také zamlouvalo, je jen na PC...
... zpravy z MAGIXu hovori o tom, ze Samplitude a Sequoia od verze 12 uz bude dostupna i pro MacOS. Cili pokud se ti Samplitude libi doporucuju vyckat, tak za pul roku by uz mohla byt odladena verze.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Příspěvek od JohnyDeza » 28 črc 2011 10:12

safa: Mno, neměl jsme moc možnost si s ním pohrát, ale sympatický mi byl, tak uvidíme :-)

all: Stalo se někomu v Logicu to samé, co mi (dva příspěvky zpátky)? Není to jenom u MIDI, ale i u audio regionů a stává se to za mi neznámých podmínek, žádnou souvislost jsem nevysledoval - nějaké řešení?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 9 vs. Cubase 6 Vs. Presonus Studio One

Příspěvek od Pytkin » 02 srp 2011 22:45

Prva verezia moc nebyva odladena ...

Odpovědět