Mně taky ... a myslím že se nám to nezdáBS píše: staci si rpojet forum posledn mesic, a vsude je Fractal zaplava nesmyslu. Mozna se to zda jen mne.

Mně taky ... a myslím že se nám to nezdáBS píše: staci si rpojet forum posledn mesic, a vsude je Fractal zaplava nesmyslu. Mozna se to zda jen mne.
Ivo, mozno ta sklamem, ale ja nemam s OS X absolutne ziaden problem. rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%. ked si sadnem za PC v praci (win7), alebo si poziciam pc notebook od priatelky (Vista), idem si vytrhat vsetky vlasyIvo píše:Ne že by OSX byl špatný (je mi mnohem sympatičtější než Windows), no ale že by se choval nějak svižněji a bezproblémověji, to říct nemůžu ... Duhové kolečko je denní folklor (a děje se častěji než méně často - občas třeba i při scrollování v Safari atd atd.), občas to celé vytuhne atd . Vzhledem k tomu, že Macy máme doma 3 (3 různí uživatelé) a sám jsem jim měl v minulosti tak možná 7 - a všechno nové a to chování (=+- windowsácká nestabilita) bylo vždycky podobné, asi je to prostě tak ... Uživatel to nemá jak ovlivnit ...
V tom pripade je mi uz jasny proc jsem po 18ti letech prace na PC plesatej...Poshook píše: ...ked si sadnem za PC v praci (win7), alebo si poziciam pc notebook od priatelky (Vista), idem si vytrhat vsetky vlasy
A nemá to náhodou úplně stejné procesory jako PC ?Poshook píše: rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%.
Na to už se dá říc jenom jedno: "Astalavista šulíni"biscuit píše:15ti strankovy premerovani pindouru, ja umru
Lebo aj SKODA aj BMW maju vznetovy motor znamena ze su rovnake?Ivo píše:A nemá to náhodou úplně stejné procesory jako PC ?Poshook píše: rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%.) Ale samozřejmě v apple krabici ty procesory běží mnohem rychleji
Osobní šarm výrobce
mas na to plne pravo, blokni si me, tak jako to udelali jini, nemusis to tu dokonce ani psat, nemam zadny duvod to vedet...proste to udelej a zdar... no offence, nastvalo me jenom tvoje srovnani electrozone s forem statu kde ma prumerny teenager IQ tyque {taky jsem tam dal smajliky, tak nevim co se rozcilujes}BS píše:Obzvlast ty tvoje argumenty by na to teen forum sly. Takovy kecy, jakoze hodim macbook o zem, a nefunguje. Ale ikdyz nefunguje, tak vypada, ze hezky nefunguje. Ty voe, ty jses kamo fakt totalne mimo. Nekdy rtadeji zapremyslej, nez sem napises 10prispevku. Ja osobne si te brzo bolknu, jestli ta feature tady jeste funguje, protoze demence tvejch prispevku z posledni doby, tu ani luphtrack netrumfne. a ted bez honit nad jabko.Fractal píše:si zvykej... hej nemas nahodou neco spolecneho s los angelskym BdSm hnutim? chaaahihehihi
moment to si nemuzu....biscuit píše:tomy45: srovnavej prosim vozy s motorem stejne kubatury a typu, stejneho vyrobceasi nebudou stejne, ale stejne vykonne urcite, jestli maji i stejnou ridici jednotku
Das inu prevodovku, iny podvozok, inu karoseriu, s tym istym motorom, kubaturou, typu, rovnakeho vyrobcu... a mas dost rozdielny vykon. Motor nie je vsetko.biscuit píše:tomy45: srovnavej prosim vozy s motorem stejne kubatury a typu, stejneho vyrobceasi nebudou stejne, ale stejne vykonne urcite, jestli maji i stejnou ridici jednotku