Je MAC drahy ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Zamčeno
Ivo
Moderátor

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvek od Ivo »

BS píše: staci si rpojet forum posledn mesic, a vsude je Fractal zaplava nesmyslu. Mozna se to zda jen mne. :D
Mně taky ... a myslím že se nám to nezdá :wink: Měl by trochu zvolnit myslím ... je to tady v poslední době z tohoto zdroje dost zaplavené :wink:

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Vsetci sme blazni, Fractal lietadlo...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Ivo píše:Ne že by OSX byl špatný (je mi mnohem sympatičtější než Windows), no ale že by se choval nějak svižněji a bezproblémověji, to říct nemůžu ... Duhové kolečko je denní folklor (a děje se častěji než méně často - občas třeba i při scrollování v Safari atd atd.), občas to celé vytuhne atd . Vzhledem k tomu, že Macy máme doma 3 (3 různí uživatelé) a sám jsem jim měl v minulosti tak možná 7 - a všechno nové a to chování (=+- windowsácká nestabilita) bylo vždycky podobné, asi je to prostě tak ... Uživatel to nemá jak ovlivnit ...
Ivo, mozno ta sklamem, ale ja nemam s OS X absolutne ziaden problem. rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%. ked si sadnem za PC v praci (win7), alebo si poziciam pc notebook od priatelky (Vista), idem si vytrhat vsetky vlasy

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Poshook píše: ...ked si sadnem za PC v praci (win7), alebo si poziciam pc notebook od priatelky (Vista), idem si vytrhat vsetky vlasy
V tom pripade je mi uz jasny proc jsem po 18ti letech prace na PC plesatej...

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

:lol: :lol: :lol:

Poshook: Ja mam stejnou zkusenost.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo

biscuit

Příspěvek od biscuit »

15ti strankovy premerovani pindouru, ja umru :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Poshook píše: rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%.
A nemá to náhodou úplně stejné procesory jako PC ? :)) Ale samozřejmě v apple krabici ty procesory běží mnohem rychleji :mrgreen: Osobní šarm výrobce :wink:

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

biscuit píše:15ti strankovy premerovani pindouru, ja umru :-)
Na to už se dá říc jenom jedno: "Astalavista šulíni"

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Zhrnieme to takto:
"Na PC robi vase telo, na Mac-u vasa dusa..."
:D

Auto vs. motorka... kto pozna vie :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ivo píše:
Poshook píše: rychlost neporovnatelna s PC, stabilita 100%.
A nemá to náhodou úplně stejné procesory jako PC ? :)) Ale samozřejmě v apple krabici ty procesory běží mnohem rychleji :mrgreen: Osobní šarm výrobce :wink:
Lebo aj SKODA aj BMW maju vznetovy motor znamena ze su rovnake?

CPU, RAM, HDD ma dnes svoj standard, zbytocne a nakladne vybat si to sam. Mo-Bo je ine, takisto OS, takisto prevedenie, a podobne specifika.
Dovolim si tvrdit, ze Apple nie je len pekne zabalene PC, ma kus svojho "charakteru" svojho HW, a OS - system robeny pre konktretny typ HW, co mu nahrava do kariet. Ale to tu bolo uz x-krat.
Co je lepsie... o tom rozhoduje konecny uzivatel. A zalezi aj od ceny. Mac nie je drahy, ani BMW, len asi my malo zarabame :)))

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tomy45: srovnavej prosim vozy s motorem stejne kubatury a typu, stejneho vyrobce ;) asi nebudou stejne, ale stejne vykonne urcite, jestli maji i stejnou ridici jednotku ;)
Naposledy upravil(a) biscuit dne 10 úno 2011 15:26, celkem upraveno 1 x.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

BS píše:
Fractal píše:si zvykej... hej nemas nahodou neco spolecneho s los angelskym BdSm hnutim? chaaahihehihi :D
Obzvlast ty tvoje argumenty by na to teen forum sly. Takovy kecy, jakoze hodim macbook o zem, a nefunguje. Ale ikdyz nefunguje, tak vypada, ze hezky nefunguje. Ty voe, ty jses kamo fakt totalne mimo. Nekdy rtadeji zapremyslej, nez sem napises 10prispevku. Ja osobne si te brzo bolknu, jestli ta feature tady jeste funguje, protoze demence tvejch prispevku z posledni doby, tu ani luphtrack netrumfne. a ted bez honit nad jabko.
mas na to plne pravo, blokni si me, tak jako to udelali jini, nemusis to tu dokonce ani psat, nemam zadny duvod to vedet...proste to udelej a zdar... no offence, nastvalo me jenom tvoje srovnani electrozone s forem statu kde ma prumerny teenager IQ tyque {taky jsem tam dal smajliky, tak nevim co se rozcilujes}

jinak se omlouvam ze se moje prizpevky spatne ctou, pisu, ctu nebo mluvim skoro uz 8-mi jazyky, tak nepouzivam spravne ceskou gramatiku, navic tady ty kompy hacky a carky nemaji, je to same prehlaskovane zdvojene nevimco, sikme tamto a zkosene kdoviproc, spim 5 hodin denne z toho 4 hraju na klavir :)

ne vazne je toho na mne moc, dam si od ezone pokoj, mam moc "prace" a na audiozoun vzdycky vybuchnu jak kacir...

pisu tu jenom abych se podelil o zkusenosti a pokecal s nekteryma znamyma, fakt tu nechci prekazet

Jo a Mac drahy neni, je to drahousek.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

biscuit píše:tomy45: srovnavej prosim vozy s motorem stejne kubatury a typu, stejneho vyrobce ;) asi nebudou stejne, ale stejne vykonne urcite, jestli maji i stejnou ridici jednotku ;)
moment to si nemuzu....

A co teprF ridic??!!! :D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

biscuit píše:tomy45: srovnavej prosim vozy s motorem stejne kubatury a typu, stejneho vyrobce ;) asi nebudou stejne, ale stejne vykonne urcite, jestli maji i stejnou ridici jednotku ;)
Das inu prevodovku, iny podvozok, inu karoseriu, s tym istym motorom, kubaturou, typu, rovnakeho vyrobcu... a mas dost rozdielny vykon. Motor nie je vsetko.

:)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ne, tomy - vykon je stejny. jen chovani auta se zmeni.
a rec je o tom, jestli ta karoserie a prevodovka jsou u pc tak diametralne odlisne, aby se stalo pc s win, rychlosti neporovnatelny s macem. ja tvrdim, ze absolutne ne, pokud pocitac at jeden ci druhy ma srovnatelne vsechny zakladni hardware prvky a uzivatel neni lama. proste tahle cela diskuze je o nicem. stejne jako porovnavani rohliku s houskama. jedna pani bude tvrdit, ze rohlik forever, protoze ji tam houska proste nepasuje..

Zamčeno