safa píše:
... hmm tek bych ze michas dve veci dohromady. Jedna vec je ruseni ktery se ti objevuje v nezapojeny bedne - to je servisni zalezitost. Druha (jina) vec je ruseni z grafiky a sitovy karty pri hrani her atd ... to uz neni vec beden ale zvukovky. Co to mas za zvukovku (srry jestli jsi to tu uz nekde psal) ?
mozna ale ono to tak je.. samy o sobe bzuci a pri hrani nebo surfovani apod to je jeste horsi - je mozny, ze je problem v obojim..
Mam Lexicon Lambda
http://kytary.cz/lexicon-lambda/HN084386/, predtim jsem mel E-MU 0204 jenze ta mi pod Win 7 nejak nefungovala..
Diskutoval jsem s pracovnikem na podpore, kde jsem kartu koupil, ze by pro me bylo asi vhodnejsi koupit zvukarnu ktera pouze umi regulaci zvuku (jelikoz ostatni "vychytavky" nepouzivam a nebudu pouzivat - vstup kytary, mikrak atd..). Pry muzou delat bordel i nevyuzity vstupy(to mi psal nekdo na foru)..Nicmene bedny bzuci i sami o sobe a vic kdyz neco delam, takze je to takovej magickej kolotoc..
... pokud mas bedny driv zapnuty nez PC tak je to normalni chovani, totez se ti bude dit u vsech aktivek. Jedinym lekem je zapinat nejdriv pocitac se zvukovkou a pak az bedny (napr. prodluzkou s vypinacem).
jo tak to delam ...
zkusim asi :
1. vymenit tu zvukovku za nejakou ,,jednodussi" - levnejsi, takze mi i vrati nejaky cash.. mozna vemu nejakou DJ zvukovku.. uvidime, on se dnes technik ozve.
- jde mi o to, aby jen ovladala hlasitost repro, tudiz fce predzesilovace a aby mela dobry zvuk..
2. pristi tyden zajedu do Audiopro s tim pc a zvukovkou a uvidime co tam vymysli, kdyz nic, tak doufam, ze mi bedny daj novy nebo opravi.. Ale je tu problem, ja je koupil s 50 procentni slevou od nich, protoze mela porusenou origos krabici, tak aby to v tomhle pripade bylo mozny treba menit i za novy .. nebo jen oprava ? nevim.. Kazdopadne zaruku mam 2 roky a v radu stoji, ze v pripade nemoznosti opravy je to kus za kus.. Zadnou upravu zaruky jsem nepodepisoval, pouze, ze mam slevu diky porusene krabici.
Btw ohledne zasuvek..bydlime ve starym cinzaku ale proud tu delali cca pred 15 lety takze to je takovej "prumer".. to dopisuju k tomu, ze nekdo psal neco o starym vedeni..
EDIT : koupil jsem jeste novou prodluzku s 6 derama a zkusil zapojit vse co mam zapojeny do jednoho.. zadna zmena, ba naopak, je to jeste horsi, pri pohybu mysi to ruseni je jeste silnejsi..
odpovedeli mi z toho audiopro..
mysli si, ze je problem v zemnich smyckach.. - ja ale nevim, nemuzu si pomoci, kdyz ty bedny i samotny bzuci.. i jedna samotna zapojena v jakekoli zasuvce..
- nabizi mi symetricky kabely.. predtim mi ale sami doporucili a udelali gotham-neutrik mono/nesymetricky. a dale ,,Kdyby toto bylo z nějakého důvodu neprůchozí, lze vždy použít signálová trafa (HD400), která problémy bezpečně odstraní"
uvidime no, jak to cely dopadne.. ja si stale myslim, ze to bude v bednach.. ale ze by byly spatny obe..divny proste
alobal na bednach problem take nevyresil.. pouze ztlumil skoro do vymizeni radio ale takove to ,,piskani-bzuceni" nezmizelo..