Bzuceni v B2031A

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei » 27 zář 2005 13:26

Safa: Asi pockam, jestli je pasivni dibox lepsi reseni, za jak dlouho to vidis?
(Jinak super napad s tou autodrahou na huvel05, bouhuzel jsem jenom profrcel okolo).

Pytkin: O cem to prosimte mluvis?:-) Ja jsem pres elektriku uplna lama.
Jaky oddelovac, kde ho koupim, co mam rict, co mi daj, kam to mam zapojit?

Navic tam je krome hlavniho brumu z kabelovky, jeste jeden slaboucky brum od tiskarny zapojeny pres USB, coz nechapu protoze je to vsechno v jedny zasuvce. Myslim ze ten dibox to vyresi.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 27 zář 2005 14:04

mne brumia moje tapca s8 ... a to aj ked ich mam zapojene len do zasuvky a nie do kompu ...a netusim preco :cry:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 zář 2005 14:04

mas si pytat antenny izolator, v elektroobchode kde predavaju anteny a rozbocovace a podobne veci (trebars aj v baumaxe maju slusnu kolekciu - ovsem predrazenu)... zapaja sa to medzi kablovu zasuvku a kabel k modemu... odporucam skombinovat s diboxom, toto neni draha vecicka (rataj tak stovku), nic tym neskazis

Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei » 27 zář 2005 15:00

kexik: o.k. jdu do toho, koupim i dibox. lopata dekuje:-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 zář 2005 12:04

pani, mam B2031A a uz som trosku sedivy :) totiz, ked monitor zapnem, mam tam len privod elektriny, ziadny iny kabel, tak mi chyta radio :D normalne mi v nom hra radio.. neviete ako sa da tohoto zbavit?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 zář 2005 12:07

no holt, masina ma bylku velky vstupny odpor... premostit vstup 10kOhm odporom
alebo najlepsie kaslat na to a na nieco ju pripojit, potom by to malo zmiznut. inak, uz sa to tu riesilo.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 zář 2005 12:56

No ono to nezmizi a obavam se, ze se to ani nijak jednoduse vyresit neda. Staci trochu pohledat na netu a zjistis ze tenhle problem ma s B2031A spousta lidi, proste blby navrh (nebo realizace)... :(

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 zář 2005 16:46

chytam na tom FUNRADIO :D cize ono to musi odchytavat nejaku frequenciu na ktore vysiel funradio? alebo ako to je? neda sa to potom nejako odrusit? alebo si tam pridam potenciometer a naladim Slovenske Radio 1 ? :D sakra aj s takymito vecami...
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 29 zář 2005 17:32, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 zář 2005 17:20

ono to odchytava vsetky frekvencie, a najhorsie je ze je to znak zakmitavania, ak chytas FM stanicu... ze chytas fun je nahoda, alebo skor provokacia :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 zář 2005 17:33

a tede je to problem len TRUTHov? alebo robia to aj ine monitory? tie monitory chytaju totiz kde co.. co znamena ze sumia ako nevyladene radio co je na trt...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 zář 2005 18:07

No jo, taky chytam FUN radio :) Vsechny monitory to rozhodne nedelaji, B2031A jsou na to zvlast citlive. Mel jsem tu Tapca, Tannoye i Eventy a problem se objevil az u Uliskatuli.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 zář 2005 20:04

Kermitak píše:No jo, taky chytam FUN radio :) Vsechny monitory to rozhodne nedelaji, B2031A jsou na to zvlast citlive. Mel jsem tu Tapca, Tannoye i Eventy a problem se objevil az u Uliskatuli.
tak v tom pripade dam inzerat ze predavam KRISTALKU od Uliho :D

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 29 zář 2005 20:09

nakou dobu uz mam pasivni Truthy a zadne ruseni to nechyta, takze je mozne ze to prece jenom byla lepsi volba.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 29 zář 2005 23:37

peteness píše:nakou dobu uz mam pasivni Truthy a zadne ruseni to nechyta, takze je mozne ze to prece jenom byla lepsi volba.
... :-DDD :lol:
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 03 říj 2005 15:33

este trosku zaprudim :) kedze tie TRUTHy mi chytaju nejake vlny, neda sa to nejako odrusit? nieco od coho by sa tie vlny odrazali? mozno je prave problem ze som na 8 poschodi a pekne vidim vysielac z okna ktory bombarduje celu bratislavu kadejakymi frequenciami.. ak by som bol pravdepodobne niekde v pivnici tak by to tento problem riesilo.. tak ma teda zaujima ci neexistuje nieco trebars cim by som obalil reprak a prestal by chytat tieto neziaduce vlny...

Odpovědět