Bzuceni v B2031A

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 23 čer 2011 11:40

Ahoj tak jsem byl v servisu.

dosli jsme k zaveru+zkusili, ze to ruseni z pc vyresi symetrickej kabel/trafo HD400 ale levnejsi a jednodussi pro me je ten kabel..(chrasteni pri pohybu mysi, otravny bruceni,bzuceni apod. pri praci graficky karty a netu..)

Na radio mi dal takovy dva spalky,ktery na sobe maji jakysi magnety ci co, dal jsem je na kabel ze site co nejbliz k bednam, je fakt ze radio temer vubec neslysim..takze to se take vyresilo..

Ale takovy ,,piskani", podobny zvuku "plasice na mysi" co mivaj lidi na pudach tam zustalo.. to jde ale konkretne ze zvukovky - kdyz ji odpojim tak to zmizi..

Zvukovku jsem menil - puvodne EMU 0204 a ted Lexicon Lambda. A u obou to tak je.. V servisu mi rekli, ze se s tim nic moc neda delat..

Skoda no, proste nejaky rusivy signaly lezou po usb do zvukarny a do beden.. fakt neni zpusob jak se tohodle zbavit? Jeste jsem uvazoval, ze bych vzal http://kytary.cz/native-instruments-tra ... /HN118370/ ale zas nevim jestli je mozny symetricky pripojeni a zda by se to vubec timto vyresilo..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od W.Cable » 23 čer 2011 11:47

Typuji to na nekvalitni zdroj ve skrini. Pokud muzes, zkus jiny.

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 23 čer 2011 12:56

No na konci prazdnin budu moct zkusit svuj starej 700W Xilence, protoze ho uz nemam doma.. ja si kupoval ted asi pred 3 mesici Seasonic 620W Bronze.. z duvodu abych mel konecne dobry zdroj..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od W.Cable » 23 čer 2011 13:30

Se Seasonicama nemam primou zkusenost, ale mohly by fungovat v pohode. Nevim co ti tu lidi radili, ale > zapoj vsechno co je v audio retezci do jedne zasuvky, > vypoj sitovy kabel, > skuz znenit PCI slot, jestli se ten piskot nezmeni.
Vypni vsechny "vylepsovaky a sporice" v biosu. Pokud mas, vypni integrovanou zvukovku, zkontroluj ve spravci zarizeni svou zvukovou kartu.

Ted jsem si vsiml, ze ta karta je USB. Ten problem bude nejspise v desce, vyzkousej jiny USB port, a muzes i USB porty ktere nepouzivas vypnout v biosu, pripadne vyzkouset USB hub s externim napajenim.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BS » 23 čer 2011 14:11

Seasonic je kvalitativne vynikajici, nemyslim, ze to bude zdroj problemu. Ikdyz muze jit o vadnej kus, kdo vi.

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 23 čer 2011 14:57

Tak jsem to zkusil ve vsech USB a nejmensi to je v usb 3.0 ktera je jakoby nejniz.. ale hned vedle ni je to o dost horsi.. je to tak namatkove.. protoze je to i celkem slusny ve 2.0 nahore..ostatni ale hruza

edit : kdyz nastavim kvalitu ve zvuku na 48 000 hz studiovou, tak pri zapnuti napr hry je to ruseni jeste tak 10x vetsi a neni slyset ani zadny zvuk z te hry :shock: tesim se na kabely..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od safa » 23 čer 2011 21:48

BiG_Father píše:Ahoj tak jsem byl v servisu.
(...)
radio temer vubec neslysim..takze to se take vyresilo..
... tak slava, cest firmy a Uliho zachranena. Uz na Uliho prosim nikdo nic nesvadejte driv, nez se presvedcite ze chyba neni jinde (jak tomu zpravidla byva, at uz je to sam uzivatel, nebo jine zarizeni "renomovane" znacky ze stejne Ciny).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 24 čer 2011 08:54

safa píše:... tak slava, cest firmy a Uliho zachranena. Uz na Uliho prosim nikdo nic nesvadejte driv, nez se presvedcite ze chyba neni jinde (jak tomu zpravidla byva, at uz je to sam uzivatel, nebo jine zarizeni "renomovane" znacky ze stejne Ciny).
co to je zas za blabol? nikdo na nikoho nic nesvadel :lol:

Radio bedny chytaji, tak jsem proste dostal na kabely neco, co to trochu ztlumi, vic se s tim delat neda, zalezi, kde clovek bydli (napr v blizkosti vysilace).

Odpovědět