Bzuceni v B2031A

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 říj 2005 15:57

obalit reprak by pomohlo :)
kedze sa ale problem da vyriesit priletovanim 4och kondenzatorov na plosak zosilovaca, pride mi to ako dost sialeny napad...
na zaciatok skus pouzit blby alobal. musi byt na vsetkych stenach a na hranach vodivo spojeny. (boze jak to bude vyzerat)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 04 říj 2005 10:15

kexik> tak som to vyskusal a funguje to :) ziadne funradio to uz nechyta, este odstranit ten sum ktory neviem odkial sa berie a bude to uplne super<br><br>Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 říj 2005 10:20

:mrgreen:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 04 říj 2005 10:46

este ma napadlo, nedalo by sa to hodit do vnutra reproduktoru? ze by sa tym vystlali vnutorne steny. to by ale mohlo mat potom a kapanecek iny zvuk co?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 říj 2005 11:16

dovnutra reproduktoru volne pohodeny vodic rozhodne nepatri, to smrdi skratom.
da sa kupit grafitovy lak v spreji, ale neviem ci je dostatocne vodivy na vytvorenie tienenia na vf...

jedina moznost co ma napada je nejaka reflexna samolepiaca folia co sa lepi za radiatory ako izolator... to je vrstva plastu v ktorej je vnutri alu folia... ty ale potrebujes obalit plosak so zosilovacom vlastne, nie nutne celu bednu... najjednoduchsie to je riesit upravou zapojenia, jak som spominal

joshek
Příspěvky: 2
Registrován: 13 kvě 2011 12:11

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od joshek » 13 kvě 2011 12:15

Zdravím všechny

Pročetl jsem si celý tohle téma a mám na vás otázku která je podobná ale přece jen trochu jiná
Mám Behringery zapojený každej v jiné zásuvce, a signál mám přivedenej z DACu kterej je připojenej jen přez USB k notebooku kterej jede na baterku. A Behringery stejně bručí :(
Čím to může být? Když nic kromě beden není v síti.

Prosím poraďte, díky moc

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od W.Cable » 13 kvě 2011 12:23

joshek píše:Mám Behringery zapojený každej v jiné zásuvce
Zapoj je do jedny zasuvky. :wink: ...a vubec cely audio retezec zapoj do jedny zasuvky.

joshek
Příspěvky: 2
Registrován: 13 kvě 2011 12:11

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od joshek » 13 kvě 2011 12:45

Jojo, už sem to byl zkusit, zrovna sem se vrátil. Bylo to ono :wink:

Brum není a dokonce ani žádnej šum, je to úplně čistý. Určitě to maj na svědomí i kvalitní kabely a zdroj.

Tak díky

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 14 čer 2011 22:22

..a problemovy pripad prichazi :)

Ahoj, mam stejny problem a po precteni fora jsem zatim zkusil tu nejjednodussi cestu... Behringery mam teprva den.

takze jak to mam..

Behringery na stole par cm od monitoru..

Kabely - 2 metry, mono/nesymetricky, konektor Neutrik, kabel Gotham

Zvukovka externi USB - Lexicon Lambda - http://kytary.cz/lexicon-lambda/HN084386/

zapojeni pc a repro ->

zasuvka - protiprepetova rozdvojka - 6 dera prodluzka a v ni - internetovej modem(UPC), router, kabel ze zdroje od pc, rozdvojka a vni z jedne strany 1 bedna a z druhe druha.

(predtim jsem mel kabel ze zdroje od pc v protiprepetovy rozdvojce, po tom, co jsem se docetl, ze vse ma byt v jednom jsem ho prepojil k ostatnimu na prodluzce ale nic se nezmenilo)

pak mam jeste tiskarnu v mistnosti a televizi jenze TV je 6m daleko a tiskarna tak 2m v oboji v jine zasuvce.

problem - ruch v bednach i pro pohybu mysi, treba i scrolovani,nacitani www stranek atd..
- v bednach mi pri restartu / zapnuti pc hlasite a neprijemne luplne (tohle je uz druha zvukovka, predtim jsem mel E-MU ale ta si pro zmenu nerozumela s windows, sum tam byl taky ale nelupaly bedny pri zapinani)

mate nejake reseni prosim?

edit : abych nemusel mit bedny na te rozdvojce posledni spolu.. tak jsem zkusil dat monitor do te prvni (prepetove) protoze se uz nikam nevesel.. a furt stejny problem.. taky me stve ze ty prodluzky jsou delany tak blbe, ze kdyz zapojim 2 bedny a zdroj tak uz mam pryc 5 der, protoze vzdycky vystup kabelu od pripojky zabere jednu volnou diru za nim..

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od komasix » 14 čer 2011 23:41

mne to dělal externí monitor. zkus ho vyndat ze zásuvky.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12783
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od dendy » 15 čer 2011 00:15

Alebo odpojit upc modem - uz aj koli nemu som mal raz taketo problemy

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 15 čer 2011 08:21

ahoj tak jsem zkusil odpojit LCD monitor, UPC modem a i router. v zasuvce(prodluzce) zustaly pouze behringery a pocitac(pouze zdroj kabel).

ruseni pretrvava, naopak, zacal jsem vice slyset v bednach radio.. hlavne v prave bedne.

zkusil jsem tedy odpojit i tu externi zvukovku a furt... zacinam mit strach, ze to je bednama. to doufam, ze ne, bych se pos...

edit : 1.zkusil jsem opet to samy, vypnout i monitor i modem i router a k tomu jsem vypojil tiskarnu ktera je tak 3m od repraku zapojena do prodluzky ktera vede jeste tak 3m k zasuvce v rohu pokoje, tak z te jsem pro jistotu taky vypojil prodluzku.. a furt nic, furt to same..

2. tak jsem jeste zkusil vypnout pc, nechat teda zbytek zapojenej.. vypnul jsem vypinac na zdroji, odpojil mys z USB a zkusil zapnout samotne repro.. v levem bylo slyset sumeni a v pravem furt stejne potichu ale zretelneji radio..

to ruseni se trochu zhorsi kdyz se nacita neco na pc, hlavne treba www stranky a nebo hybu tou mysi(ale u te mysi to neni vzdycky)..

:(


podle tohoto : http://www.audiopro.cz/reseni/poradna:- ... quad-.html + to, ze mam externi zvukarnu bych nemel mit zadny takovy problem... (jestli jsem pochopil teda jak to funguje)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od komasix » 15 čer 2011 09:06

a hučí ti i samotný bedny v zásuvce bez kabelů? četl si celý tohle vlákno?

BiG_Father
Příspěvky: 19
Registrován: 14 čer 2011 22:12

Re: Bzuceni v B2031A

Příspěvek od BiG_Father » 15 čer 2011 09:25

koma6 píše:a hučí ti i samotný bedny v zásuvce bez kabelů? četl si celý tohle vlákno?
ted jsem to zkusil :

1. nechal jsem neutrik-gotham pripojeny a ruch byl porad stejny
2. neutrik-gotham jsem odpojil a ruch se zmenil.. v pravem reproduktoru byl slyset sum a v levem stale to radio ale o neco slabeji..


cetl jsem cele vlakno ale ne vsemu jsem rozumel..napr.: ,,zemni smycka" .. ale kdyz jsem repro mel zapojene samotne, tak to je jedno ne ?

edit : vse mam zapojeno do tohoto http://i2.eva.cz/eva/files/4/7/7/f89735 ... 70_800.jpg + jsem v tom zkousel na samotno behringery

- psal jsem jeste na Audiopro, odkud mam bedny a oni poslali mou zpravu technikum. Pry ale bedny pred odeslanim testovali a byly ok.. takze nejspis to bude nejak v tom zapojeni..

http://elektrika.cz/data/clanky/flizra4040302/view - me ji koupili rodice, nevim, zda je to takovej ,,smejd" jako ta, o ktere pise..

3. zkusil jsem zapojit samotne repro do prodluzovacky a primo do zasuvky, tedy jsem vynechal tu prepetovou rozbocku..a vysledek ? - furt to same akorat zase trosku jiny ruch ale slabsi..(podobny jako kdyz jsem zapojil samotne behringery bez gotham-neutrik kabelu)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re:

Příspěvek od komasix » 15 čer 2011 10:16

...já bych to viděl bud takhle:
EXCOM píše:kexik> tak som to vyskusal a funguje to :) ziadne funradio to uz nechyta, este odstranit ten sum ktory neviem odkial sa berie a bude to uplne super
Obrázek
a nebo vyreklamovat za něco co je líp stíněný. Jestli ti dělá bordel i bedna samotná dokonce i bez kabelu (po připojení kabelu ti nejspíš funguje jako anténa) tak bude problém v bedně samotný. Tenhle problém se tu často objevuje a řeší...zkus prohledat celý forum.

Odpovědět