Bzuceni v B2031A

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 22 črc 2005 15:59

mne to brumelo (presne behrignery B2031A) pokial som mal v notebooku strecy TP sietovkovy kabel z CABLE modemu (chello - internet cez kablovku) .. akonahle som ho vytiahol tak to stichlo...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2005 01:08

dendy : mas oddelenu zem z kablovky ? ak nie , tak to je problem brumenia .. kablovka ma zem na inom potencialy ako 220V ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 črc 2005 01:16

jo ja viem.. skusal som uzzemnit tienenie toho privodneho koaxialu (drotom o radiator) ale nepomohlo... ono ten cable modem je na TV koaxial pripojeny cez nejaky filter a napajany je z adaptera co tomu asi tiez moc nepomaha.. co uz, ked si kupim B2031 aj pre seba tak budem pocas muzicirovania odpajat internet :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2005 01:22

dendy : skus do kablu z kablovky do zeme dat 10pF kondik ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 črc 2005 01:26

skusim dik za tip

dysmusax
Příspěvky: 72
Registrován: 02 led 2003 18:11

Příspěvek od dysmusax » 23 črc 2005 09:15

Jestli je ten modem externí, tak ho zapoj do stejný zásuvky jako bedny. Jestli ne, tak zapoj do stejný zásuvky to, co je na konci toho sí?ovýho kabelu ;).
http://www.myspace.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Pentium4 3Ghz@3400, 2 GB DDR3@600, 1 TB HDD
E-MU 1212M, Behringer Truth 2031A, Behringer T1954, M-Audio Oxygen8, M-Audio Keystation 61es, Behringer B-1...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2005 13:12

dysmusax : nejde o zasuvky .. ale o rozny potencial zeme ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 črc 2005 09:32

jojo, z telefonnej pripojky, nie zo zasuvky (aby teda bolo jasno).

Ewaves
Příspěvky: 1
Registrován: 13 bře 2005 13:06

Příspěvek od Ewaves » 25 črc 2005 22:19

Zdarek
a co zkusit neco jako tohle: http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... le&sid=242
.. v pripade tv karty v PC to funguje bezvadne.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 črc 2005 09:29

nie... modem ani sietovka tak fungovat nebude...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 črc 2005 00:17

ewaves : ved tu o tom dobrou ctvrthodinku mluvime mlho !

Kesik : bude .. ved to je prave ten problem ! on ma cablovy modem (kablovka !!!)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 črc 2005 11:00

pytkin: ajeeeje, to som ponekud prehliadol :) , jasne to je to same; myslel som ze hovori o dial-up modeme... ked uz tam budete ten kondik davat tak si priplatte a kupte ho na 10kV (bude trocha vacsi a drahsi (30sk mozno :) ) ale uchrani vase drahe gerety pred prepetim pri blesku)

Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei » 26 zář 2005 20:32

Mam stejny problem jako dendy. Uz me stve neustale odpojovani a pripojovani kabelu na internet. Poradte mi nejaky direct box, psali jste tady neco od Uliho. Prosim konkretne typ, me je to jedno, hlavne at funguje:-) a neni drahej...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 zář 2005 21:22

Tak esli nespechas a pockas na nej az bude (taky na nej cekam ;-)) hodil by se nam do kapely na klapky) tak pasivni trafickovej HD 400 nebo esli spechas tak aktivni (coz je ale asi napytel furt vymenovat baterky) DI 100 .
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 zář 2005 23:59

atrei :preco nepouzijes antenny oddelovac ? 100x sme tu o tom pisali..

Odpovědět