rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat
Re: rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat
Sorry, ale vy uz to tady moc pitvate. To uz ma Pavel lepsi pustit se do sociologie a ma to od zdroje.
- Pavel Vantuch
No, já jen doufám, že se ona k tomuhle tématu někdy nějak neprokliká. A pohrávám si s myšlenkou, jestli to vůbec nesmazat
Vážím si všech názorů, moc děkuju. Věšet se nebudu, to bych nemohl udělat ostatním

Vážím si všech názorů, moc děkuju. Věšet se nebudu, to bych nemohl udělat ostatním

bych to nemazal, snad jenom zamknul... muze se to nekomu hodit, useful
- Pavel Vantuch
Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti
Mě by zajímalo, nakolik to ovlivnilo její rozhodování. Ale to asi nikdy nezjistím.

Mě by zajímalo, nakolik to ovlivnilo její rozhodování. Ale to asi nikdy nezjistím.
Myslím že už to přešlo od jednoho konkrétního případu do mnohem obecnější roviny, případně sdílení jiných případů a nevím proč by se o tomto velmi běžném tématu nemohlo povídat dál, když to někoho zajímá a má čím přispět ...
To se těžko dá říct v tomto konkrétním případě, ale podle mých zkušeností a toho, co vidím v okolí, které znám, žena málokdy dělá radikální rozhodnutí samostatně ... často jsou v tom nekonečné konzultace a klevetění s jinou ženou/ženami/kamarádkami. Navzájem se ovlivnují ... a často pak používají dokonce uplně stejné slovní formulace a reakce (manželka mého dobrého kamaráda je důvěrnou kamarádkou mojí manželky a když mu občas řeknu, co mi na něco řekla, on je pak překvapený a říká - tohle přesně slyším od té své takyPavel Vantuch píše:Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti![]()

Ale když ženě "hrábne" je to často ovlivněné i nějakou tou "dobrou radou". Často ze strany těch, kteří už něco podobného udělali, není jim moc dobře, ale před světem si hrají že jo a pak poklepávají novým adpetkám po rameni a hecují je ... aby pak měly pocit, že v tom nejsou sami a že vlastně udělali výborně .... sama je ve s***ách, ale dokáže úžasně radit těm druhým ...
mam dojem ze tie "dobre rady" sa casto davaju zo zavisti. znie to pre chlapa uplne neuveritelne, ale zeny si zavidia vztahy.Ivo píše:To se těžko dá říct v tomto konkrétním případě, ale podle mých zkušeností a toho, co vidím v okolí, které znám, žena málokdy dělá radikální rozhodnutí samostatně ... často jsou v tom nekonečné konzultace a klevetění s jinou ženou/ženami/kamarádkami. Navzájem se ovlivnují ... a často pak používají dokonce uplně stejné slovní formulace a reakce (manželka mého dobrého kamaráda je důvěrnou kamarádkou mojí manželky a když mu občas řeknu, co mi na něco řekla, on je pak překvapený a říká - tohle přesně slyším od té své takyPavel Vantuch píše:Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti![]()
Mě by zajímalo, nakolik to ovlivnilo její rozhodování. Ale to asi nikdy nezjistím.) Často dost ovlivnují rodiče.
Ale když ženě "hrábne" je to často ovlivněné i nějakou tou "dobrou radou". Často ze strany těch, kteří už něco podobného udělali, není jim moc dobře, ale před světem si hrají že jo a pak poklepávají novým adpetkám po rameni a hecují je ... aby pak měly pocit, že v tom nejsou sami a že vlastně udělali výborně .... sama je ve s***ách, ale dokáže úžasně radit těm druhým ...
kamarádky přítelkyním většinou radí špatně... zvláště ty co jsou samy!
- Pavel Vantuch
Pardon, tenhle dotaz jsem jaksi přehlídlIvo píše:Ještě mám blbou otázku - v jakém programu ty svoje stránky dělal ? iWeb ? Hodně mě to inspirovalo ...

Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.
stranka super, jen ten font je moc malicky
Jo počkej, to jsi mu dělal ty ?Pavel Vantuch píše:Ivo píše: Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.
- Pavel Vantuch
Teď se asi nechápemeIvo píše:Jo počkej, to jsi mu dělal ty ?Pavel Vantuch píše:Ivo píše: Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.

Myslel jsem tyhle stránky tvého kamaráda jak jsi mi na ně posílal odkaz http://www.ccc.cz/matej/Petr_a_Matej/Uvod.html
- Pavel Vantuch
Aha
To je taky iWeb.

Ahoj Pavel,
Zajdi si do knihkupectva a kup si nejaku knihu venovanu tymto problemom...to moze hodne pomoct
...knih na tieto temy je spusta.
Zajdi si do knihkupectva a kup si nejaku knihu venovanu tymto problemom...to moze hodne pomoct