rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
peteness

Re: rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat

Příspěvek od peteness »

Sorry, ale vy uz to tady moc pitvate. To uz ma Pavel lepsi pustit se do sociologie a ma to od zdroje.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

No, já jen doufám, že se ona k tomuhle tématu někdy nějak neprokliká. A pohrávám si s myšlenkou, jestli to vůbec nesmazat :wink:
Vážím si všech názorů, moc děkuju. Věšet se nebudu, to bych nemohl udělat ostatním :lol:

Fractal

Příspěvek od Fractal »

bych to nemazal, snad jenom zamknul... muze se to nekomu hodit, useful

Pavel Vantuch

Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti :(
Mě by zajímalo, nakolik to ovlivnilo její rozhodování. Ale to asi nikdy nezjistím.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Myslím že už to přešlo od jednoho konkrétního případu do mnohem obecnější roviny, případně sdílení jiných případů a nevím proč by se o tomto velmi běžném tématu nemohlo povídat dál, když to někoho zajímá a má čím přispět ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pavel Vantuch píše:Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti :(
Mě by zajímalo, nakolik to ovlivnilo její rozhodování. Ale to asi nikdy nezjistím.
To se těžko dá říct v tomto konkrétním případě, ale podle mých zkušeností a toho, co vidím v okolí, které znám, žena málokdy dělá radikální rozhodnutí samostatně ... často jsou v tom nekonečné konzultace a klevetění s jinou ženou/ženami/kamarádkami. Navzájem se ovlivnují ... a často pak používají dokonce uplně stejné slovní formulace a reakce (manželka mého dobrého kamaráda je důvěrnou kamarádkou mojí manželky a když mu občas řeknu, co mi na něco řekla, on je pak překvapený a říká - tohle přesně slyším od té své taky :)) Často dost ovlivnují rodiče.

Ale když ženě "hrábne" je to často ovlivněné i nějakou tou "dobrou radou". Často ze strany těch, kteří už něco podobného udělali, není jim moc dobře, ale před světem si hrají že jo a pak poklepávají novým adpetkám po rameni a hecují je ... aby pak měly pocit, že v tom nejsou sami a že vlastně udělali výborně .... sama je ve s***ách, ale dokáže úžasně radit těm druhým ...

kexik

Příspěvek od kexik »

Ivo píše:
Pavel Vantuch píše:Víte, já si stále pohrávám s jednou myšlenkou. Naši kamarádi, se kterými jsme jezdívali k moři a na hory, asi týden před tím došli k tomu, že se rozvedou. Jsou tam teda navíc dvě děti :(
To se těžko dá říct v tomto konkrétním případě, ale podle mých zkušeností a toho, co vidím v okolí, které znám, žena málokdy dělá radikální rozhodnutí samostatně ... často jsou v tom nekonečné konzultace a klevetění s jinou ženou/ženami/kamarádkami. Navzájem se ovlivnují ... a často pak používají dokonce uplně stejné slovní formulace a reakce (manželka mého dobrého kamaráda je důvěrnou kamarádkou mojí manželky a když mu občas řeknu, co mi na něco řekla, on je pak překvapený a říká - tohle přesně slyším od té své taky :)) Často dost ovlivnují rodiče.

Ale když ženě "hrábne" je to často ovlivněné i nějakou tou "dobrou radou". Často ze strany těch, kteří už něco podobného udělali, není jim moc dobře, ale před světem si hrají že jo a pak poklepávají novým adpetkám po rameni a hecují je ... aby pak měly pocit, že v tom nejsou sami a že vlastně udělali výborně .... sama je ve s***ách, ale dokáže úžasně radit těm druhým ...
mam dojem ze tie "dobre rady" sa casto davaju zo zavisti. znie to pre chlapa uplne neuveritelne, ale zeny si zavidia vztahy.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

kamarádky přítelkyním většinou radí špatně... zvláště ty co jsou samy!

Pavel Vantuch

Ivo píše:Ještě mám blbou otázku - v jakém programu ty svoje stránky dělal ? iWeb ? Hodně mě to inspirovalo ...
Pardon, tenhle dotaz jsem jaksi přehlídl :wink:
Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

stranka super, jen ten font je moc malicky

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pavel Vantuch píše:
Ivo píše: Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.
Jo počkej, to jsi mu dělal ty ?

Pavel Vantuch

Ivo píše:
Pavel Vantuch píše:
Ivo píše: Ano, je to iWeb. Ale není to nějaký template, všechno jsem tvořil sám.
Jo počkej, to jsi mu dělal ty ?
Teď se asi nechápeme :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Myslel jsem tyhle stránky tvého kamaráda jak jsi mi na ně posílal odkaz http://www.ccc.cz/matej/Petr_a_Matej/Uvod.html

Pavel Vantuch

Aha :wink: To je taky iWeb.

bassline

Příspěvek od bassline »

Ahoj Pavel,

Zajdi si do knihkupectva a kup si nejaku knihu venovanu tymto problemom...to moze hodne pomoct :wink: ...knih na tieto temy je spusta.

Odpovědět