No pro vás klidně za blbce

ale je to tak ať se vám to líbí nebo ne, stačí si ty příspěvky znovu přečíst !
Já nejsem vegetarian !!! Ale masa jim málo, tak nějak přirozeně, neni v tom žádnej záměr, bydlim na vesnici takže dvakrát do roka králík - jednou zabijačka
u sousedu a občas kapr z rybníka...maso z velkochovu nejim a nekupuju - občas si dám něco v dobré restauraci, toť vše, takže kdyby každej jedl střídmě maso jako já, žádnej velkochov neni potřeba...
Prostě tim, že to vidim podobně, jako Ivo,Tudy,Monogue,Wohma atd. ještě neznamená, že mi mužete vkládat do huby to co sem nikdy neřek

nebo jak
ste na to přisli, že sem vegetarian a na těch dalších X blbostí co o mě píšetě???...si to sakra přečtěte znova, když si nepamatujeta ani 5 řádku zpátky.
dendy píše:moja sestra skusala ovocnu dietu - 3 dni sa citila neuveritelne slabo, nemala ziadnu energiu, nic nevladala... 4 den skoncila pretoze stravila noc nahnuta nad zachodovou mysou ... a podotykam ze neslo o ziadnu spontannu dietu, drzala sa striktne pravidiel jedna presne tolko a toho co dana dieta predpisovala ...
No v tomhle případě se Dendy právě projevuje na plno kdo je ten blbec
Prostě tvoje sestra je nejpíš pěkně podvyživená(tim myslim - zanešená) protože když neprovedeš alespoň částečnou detoxikaci, tak ti musí bejt pěkně
blbě to je jasný...ty živiny se do tebe bohužel přes ten bordel vubec nedostanou...jak jinak si vysvětluješ, že někdo po zelenině zvrací ???
Duhá věc je, že zelenina a ovoce musí bejt co možná nejčerstvější a né to hydro P-K-N ze supermárketu, co tam putuje v nedozrálém stavu třeba 2000-3000
tisíce kilometru a nakonec ještě třeba tejden leží ve skladu atd.
Srovnávat sushi a třeba vepřovej řízek a navíc hledat pak pravdu někde uprostřed je taky velkej ulet