Poklop píše:Čoveče Symphonic ty snad ty vakcíny vyrábíš nebo co, že jsi takovej obranář

Já netvrdím, že ve vakcínách jsou úmyslně jedy. Jen si nejsem jist tím, že očkování je bez rizika.
Bez rizika není nic na světě. Otázka je a) jak velké je statisticky toto riziko, b) jaké reálné špatné následky hrozí. Na obě tyto otázky lze odpovědět jen vědeckou metodou. Zajímala by mě tvá odpověď na tyto otázky, tj. jak kvantifikuješ riziko (riziko je 1/10 nebo 1/100000), a jakou metodou si k této kvantifikaci došel. Jaké reálné následky podle tebe hrozí už víme - "otrava" a "trvalé poškození mozku". Také by mě zajímalo, jak si k těmto tvrzením došel.
Poklop píše:
To že není bez rizika potvrzuje spousta mých známých z vlastní zkušenosti s dětmi (a například i Ivo tady na v diskusi)
Vidíš, já žádné známé s _vlastní_ zkušeností nemám. Zato mám spoustu známých, kteří to někde četli na webu nebo slyšeli od známých že jejich známí kdesi cosi. Kolik máš reálných známých, u jejichž dětí došlo v důsledku očkování k "otravě" a "trvalému poškození mozku"? A jak se zjistilo, že je to v důsledku očkování a ne v důsledku něčeho jiného (matka v těhotenství kouřila, pila alkohol, nebo genetická vada apod.)?
Poklop píše:
Proti tomu je celé tvé očkovací tažení naprosto nepodstatnej čajíček ze školních učebnic

Tady máš přednášku od člověka kterej tomu věnoval roky života na rozdíl od kohokoliv jiného:
Ty bereš vážně dámu (učitelku), která ti poradí 1. proti tetanu se nedávejte očkovat, 2. když pak Vaše dítě stoupne na hřebík, "vtedy by som vám odporúčala, zavolajte svojmu homeopatovi. Ten má celú paletu prostriedkov na to." (přepis z překladu její přednášky). Tak s těmito radami hodně štěstí... hlavně aby se napakoval přítel homeopat na telefonu.
Poklop píše:
Tady máš alternativní spiklenecký názor na ČT24 (v překladu - státní Česká televize)
Jestli jen 1- 2 skutečnosti z těchto videí jsou pravda, tak očkování nemá smysl

Myslím že o Elekové toho bylo napsáno dost. Proti jejímu názoru stojí názor tisíců dětských lékařek (já vím všechny jsou podplacené a chtějí škodit malým dětem, přestože vědí, že by pro ně bylo lepší být bez očkování) a odborníků, kteří se věcí zabývají celý život. Samozřejmě pokud někdo vybočuje, je zajímavý pro media. Naopak ty tisíce odborníků, kteří s ní nesouhlasí pro media zajímaví nejsou.