2kexik: IMHO by tam ten stejný hardwér přesto měl být, protože když tady čtu ty subjektivní názory na zvuk různých zvukovek... (no flame, please trošku jsem to zjednodušil samozřejmě...). Ale jinak i ten zbytek samozřejmě platí.
pavlii: bavime sa o tom ze sa spravi render, a ten sa da sem a kazdy si porovna, nie? render ide celkom mimo zvukovku a sumacia ostatne takisto... to uz budu vacsie rozdiely sposobene inym procesorom (to nesrandujem, mam konkretnu skusenost z kvantovky ze fpu jednotky amd zaokruhluju inak ako intely, rozdiel je sice na 12tom platnom mieste, ale niekto je tu mozno netopier )
kexik: třeba ekvalizery od waves. Já ale moc automatizaci nepoužívám, takže nemám zas moc přehled. Ale tuhle jsem řešil, že jsem křivkou odebral kopáku výšky v místě, kde bylo řidší aranžmá a fungovalo to.
Mel bych dotaz na jednu zasadni vec kterou dodnes nevim...Mam propojene midi in a out na syntaku a klavesach.Kdyz dam rec,tak mi zazni ze syntaku ton ktery vyda klaviatura a nasledne s malinkym zpozdenim vysle data sonar do midi in na syntaku.Da se to nejak zastavit,potlacit ???Ono to ma totiz vliv na tvorbu zvuku,mi to zni samo ze jinac a docela mne to stve.Je jednoducha pomoc vytahnout snuru,ale pak mi zase nehrajou ostatni midi stopy.Umite mi nekdo poradit s timto problemem ???
Diky,to mne nenapadlo...Ted uz mi je jasne proc mi Sonar pri kazdem spusteni sam prepne midi na LOCAL...Doted mne to stvalo,nicmene prave jsi mi to pomohl pochopit.A ja ho neustale zapinal...