SONAR

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 dub 2007 19:33

vasek píše:kexik: novější DX pluginy fachčí s automatizací v pohodě
ktore napriklad?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 19 dub 2007 10:10

2TAP: nechce, to pro tenhle typ testu není podstatné. Podstatné je pouze to, aby všechny ty DAW běžely na tom jednom stajném HW.

P.

parek
Příspěvky: 267
Registrován: 18 kvě 2003 01:24

Příspěvek od parek » 19 dub 2007 11:31

me osobne by moc zajimalo takovy srovnani cubase vs nuendo (ty asi budou stejny) vs logic vs sonar vs pro tools... kdo se hlasi? :mrgreen:
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 19 dub 2007 12:34

parek píše: cubase vs nuendo (ty asi budou stejny)
ano Cubase od verze SX3 běží na Nuendo enginu

ale srovnání s ostatním softem bych taky chtěl slyšet

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 19 dub 2007 12:51

pavlii píše:2TAP: nechce, to pro tenhle typ testu není podstatné. Podstatné je pouze to, aby všechny ty DAW běžely na tom jednom stajném HW.

P.
Jo. pak jsem si to uvědomil.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 dub 2007 12:58

pavlii píše:2TAP: nechce, to pro tenhle typ testu není podstatné. Podstatné je pouze to, aby všechny ty DAW běžely na tom jednom stajném HW.

P.
ani to nie... podstatne je len to, aby sa pouzili rovnake subory a rovnaky procesing. hardver s tym nema nic docinenia

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 19 dub 2007 13:07

ja pouzivam mailing listy z YahooGroups, ale skor na hardware
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 19 dub 2007 13:28

2kexik: IMHO by tam ten stejný hardwér přesto měl být, protože když tady čtu ty subjektivní názory na zvuk různých zvukovek... (no flame, please ;-) trošku jsem to zjednodušil samozřejmě...). Ale jinak i ten zbytek samozřejmě platí.

P.

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 19 dub 2007 13:50

http://www.homerecordingconnection.com/ ... 8978&frm=5

Zní logicky, že kdyby některý z těch DAWů kurvil zvuk, tak ho profíci nebudou používat

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 dub 2007 14:32

pavlii: bavime sa o tom ze sa spravi render, a ten sa da sem a kazdy si porovna, nie? render ide celkom mimo zvukovku a sumacia ostatne takisto... to uz budu vacsie rozdiely sposobene inym procesorom (to nesrandujem, mam konkretnu skusenost z kvantovky ze fpu jednotky amd zaokruhluju inak ako intely, rozdiel je sice na 12tom platnom mieste, ale niekto je tu mozno netopier :) )

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 19 dub 2007 14:45

2kexik: ahha..... jo, ja zabudol ;-)

P.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 20 dub 2007 08:25

kexik: třeba ekvalizery od waves. Já ale moc automatizaci nepoužívám, takže nemám zas moc přehled. Ale tuhle jsem řešil, že jsem křivkou odebral kopáku výšky v místě, kde bylo řidší aranžmá a fungovalo to.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 26 dub 2007 16:58

Mel bych dotaz na jednu zasadni vec kterou dodnes nevim...Mam propojene midi in a out na syntaku a klavesach.Kdyz dam rec,tak mi zazni ze syntaku ton ktery vyda klaviatura a nasledne s malinkym zpozdenim vysle data sonar do midi in na syntaku.Da se to nejak zastavit,potlacit ???Ono to ma totiz vliv na tvorbu zvuku,mi to zni samo ze jinac a docela mne to stve.Je jednoducha pomoc vytahnout snuru,ale pak mi zase nehrajou ostatni midi stopy.Umite mi nekdo poradit s timto problemem ???

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2007 22:25

nunu : V syntaku vypnes v midi nastaveniach LOCAL na OFF

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 26 dub 2007 22:32

Diky,to mne nenapadlo...Ted uz mi je jasne proc mi Sonar pri kazdem spusteni sam prepne midi na LOCAL...Doted mne to stvalo,nicmene prave jsi mi to pomohl pochopit.A ja ho neustale zapinal...

Odpovědět