SONAR
OT
Stano : a co hovoris na zvuk MOTIF XS vs FANTOM-G ?
a pocuj stano.. a zvukove moduly ovladane cez MIDI v Sonare hraju lepsie ako cez Cubase? nevies dat radu? mam taky pocit ze v Cubase nejak tie noticky chrchlu v tom module...
a pocuj stano.. a zvukove moduly ovladane cez MIDI v Sonare hraju lepsie ako cez Cubase? nevies dat radu? mam taky pocit ze v Cubase nejak tie noticky chrchlu v tom module...
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 03 dub 2008 19:25, celkem upraveno 1 x.
-
uzivatel28
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuzivatel28 píše: Takze ok, nebudem tu uz riesit tuto temu.. VASE NAZORY VAM NEBERIEM.. len skoda ze sa tu zacne nadavat do trulkov pre nic za nic a este od moderatorov.. troska smutne nie? Zbohom priatelia.. Disktovat uz pridem nabuduce inde - medzi skusenejsich profesionalov
Prosiiiim, neodchazej.
Co si ted pocneme?
Tak zase SONAR by som nezatracoval .. Hlavne teda jeho cena je uplne inde ako Steinberg produkty .. A ked k tomu pripocitame , ze nema zadubeny zvuk , tak to moze byt fajn .. Poznam par ludi co sa bili do prs , ze SONAR .. A uz vsetci robia s Cubasom .. Zase poznam par ludi , co cely zivot robili s Cubasom , a spekupuju , ze by presli na SONAR .. Thats life ..
Muj prvni sekvencer (nepocitam-li trackery na Atari) byl v roce 2001 Cakewalk. V roce 2006 jsem chtel koupit neco noveho a zvazoval jsem prechod na Cubase. Dokonce jsme to tu i resili, jestli jsou nejake duvody k prechodu na Cubase, ale zadne zavazne jsme nenasli. No nakonec zvitezila pohodlnost a koupil jsem Sonar, na ktery jsem byl za ta leta zvykly.
Zkousel jsem kratkodobe i Ableton na nejakou doplnkovou praci a to prostredi mi bylo uplne cizi, tak jsem to zase odinstaloval a jedu vse jen v Sonaru.
Proste sila zvyku.
Zkousel jsem kratkodobe i Ableton na nejakou doplnkovou praci a to prostredi mi bylo uplne cizi, tak jsem to zase odinstaloval a jedu vse jen v Sonaru.
Proste sila zvyku.
-
fly_illusion
Mám pocit že téme už je trochu jinde ikdyž jsem tento topic nezaložil.
Do ted jsem pracoval pouze s multitrack recorderem (sw) a samplerem (sw + hw), takže jsem rookie v "klasických" DAW. Můžete poradit kde bych se dozvěděl víc o DAW especially CAKEWALK SONAR 7 producers edition. Zkouším číst návod ale technický text v english je dostnáročné přeložit a porozumět.
Nemáte někdo přeložený návod? Nebo nějaký video kurz.....čekám na něj na zahr. stránkách.
Do ted jsem pracoval pouze s multitrack recorderem (sw) a samplerem (sw + hw), takže jsem rookie v "klasických" DAW. Můžete poradit kde bych se dozvěděl víc o DAW especially CAKEWALK SONAR 7 producers edition. Zkouším číst návod ale technický text v english je dostnáročné přeložit a porozumět.
Nemáte někdo přeložený návod? Nebo nějaký video kurz.....čekám na něj na zahr. stránkách.
Naposledy upravil(a) fly_illusion dne 19 kvě 2008 15:00, celkem upraveno 1 x.