SONAR

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 19 kvě 2008 14:59

Zkus se Sonarem dělat a pak řeš konkrétní věci. Sonárek je hodně intuitivní, nejlepší byla verze 2...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 kvě 2008 15:24

vasek : intuitivnost je velmi relativny pojem .. Ak uz clovek nieco vie , tak za intuitivne povazuje , ked je to tak , ako je zvyknuty .. Ked je to inak , tak to neni pre neho intuitivne .. Pre ineho zase naopak .. Mne prisiel Sonar neintuitivny .. Uplne rovnako ako Logic ..

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 20 kvě 2008 15:40

Pytkin: jasně, souhlas. Snažím se na to dívat objektivně a poslední Sonary už jsou fakt dost nepřehledný (mně to naštěstí nevadí). Dvojka byla super, tu bych srdečně doporučil jakýmukoliv začátečníkovi, kterej nepotřebuje advanced funkce.

fly_illusion
Příspěvky: 67
Registrován: 11 bře 2008 15:02

Příspěvek od fly_illusion » 21 kvě 2008 07:11

vasek píše:Zkus se Sonarem dělat a pak řeš konkrétní věci. Sonárek je hodně intuitivní, nejlepší byla verze 2...
Dobře, prave upgraduju PC.......až mi prijde mk3 obrátím se s dotazy..

fly_illusion
Příspěvky: 67
Registrován: 11 bře 2008 15:02

Příspěvek od fly_illusion » 23 kvě 2008 17:42

Mimochodem nemáte někdo český návod na SONAR 7 producers edition?

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 23 kvě 2008 23:06

to existuje?

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 23 kvě 2008 23:29

myslis toto? http://www.martinus.sk/?uItem=34859
ale neviem na aku verziu to je
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 kvě 2008 23:35

imho sonar je z dostupnych "lepsich" DAW vyrazne najvacsi zrut CPU

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 kvě 2008 23:46

poshook : zaujimave .. pocul som o nom presny opak ..

Uživatelský avatar
Deekay
Příspěvky: 281
Registrován: 23 dub 2008 19:34

Příspěvek od Deekay » 23 kvě 2008 23:57

zrejme to zavisi hlavne od samotnych pluginov
http://www.danokrnac.sk , http://www.automix.sk , http://www.myspace.com/thebadplayer
MIKROFÓNY: AKG C12A , Sennheiser MD421, Neumann M7 a plno iných starín
ZVUKOVKA: Focusrite Saffire 6 USB, NI Rig Kontrol 2 (Guitar Rig native)
MONITORY:Fostex PM1 MKII

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 kvě 2008 07:58

Pytkin píše:poshook : zaujimave .. pocul som o nom presny opak ..
http://www.dawbench.com/dawbenchdsp-x-scaling.htm

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 kvě 2008 08:36

ma full 64 bitovy engine... MUSI zrat viac cpu ako cubase

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 24 kvě 2008 09:40

Cubase ma jen 32 bit engine jo? to i ableton ma 64bit.... hmm zajimavy... sonar zkusim.....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 kvě 2008 10:27

ableton nema 64bit, ma len 64bit sumaciu. to ma cubase takisto. sonar je full 64bit, vratane internych efektov. ovsem to je trebars reaper tiez :) (ten je ovsem ovela uspornejsie programovany, cela DAW ma par MB, co poukazuje na mimoriadne efektivny kod)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 25 kvě 2008 12:35

kexik píše:ableton nema 64bit, ma len 64bit sumaciu. to ma cubase takisto. sonar je full 64bit, vratane internych efektov. ovsem to je trebars reaper tiez :) (ten je ovsem ovela uspornejsie programovany, cela DAW ma par MB, co poukazuje na mimoriadne efektivny kod)
reaper trosku popracuje na UI, GUI a MIDI a moze pokojne nakopat vacsinu "dospelych" DAW 8)

Odpovědět