Jak udělat z VSTcek analogová monstra

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Zamčeno
Jindy

Příspěvek od Jindy »

zajíc zvědavec: Team h20 je skupina warezáků, kteří respektují určitou filozofii, kterou jsem předtím napsal. Mám pocit, že to bylo dost jasné. Tohle jsou provařené žvásty které obsahuje téměř každý instalátor od h2o.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

rastis: Právě sis vykouzlil utopii, která je možná zajímavá, ale prostě není reálná, protože SW a HW je naprosto něco jiného. A já si myslím, že bavit se způsobem "co by bylo kdyby to tak bylo", je prostě už taková nerealistická diskuze a mě moc nebere.
Naposledy upravil(a) Jindy dne 15 čer 2006 18:13, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

jindy: zajic vie velmi dobre kto su h2o a o co ide. nemusis odpovedat na kazdu provokaciu.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexik: Sorry, ale asi nejsem dost zkažený člověk na to, abych v textu poznal co je a co není provokace a proto na ní odpovídám. Příště tedy pro nás "světce" by se provokace, ironie atp. mohla nějak "tagovat". Fakt za to nemůžu, já to prostě nepoznám, když jde, zdůrazňuji o TEXT, protože v hlase nebo obraze hecování poznám. Prostředí, ve kterém se pohybuji je 100% pozitivně naladěné, nepřicházím moc do styku s negativními emocemi, vyhýbám se jim.

zajíc zvědavec

Příspěvek od zajíc zvědavec »

Jindy: Pokud je ti blízká filosofie zločinců, že vlastně nekradou, že si jenom tak zkouší co se jim zlíbí, tak si skoč do obchodu, puč si tam třeba auto a klidně si jezdi jak dlouho chceš a pak jim ho vra? a řekni, že se ti vlastně nelíbí a že ho používat nebudeš.

Bez softwaru je tvůj počítač jenom hromada železa, tak proč výrobcům HW platíš a výrobcům SW ne?

Opravdu se všem omlouvám za OFFTOPIC. Vím že mě tady za to většina lidí nesnáší, ale můj postoj v otázce kradeného softu je nekompromisní a pokud jste alespoň trochu dobří, tak se s tím naučíte žít.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

zajíc zvědavec: ehm, opět stejná utopická provokativní slátanina jako napsal rastis...je vidět, že ti opravdu asi v tomto horku skřípou nervy a že filozofii h20 nesnášíš. mě je to celkem jedno a opakuji znovu, že demo nebo trial mi nestačí. prostě "try before you buy" a bohužel pro tebe, u sw narozdíl od hw tohle jde. nic s tím nedaděláš ani ty a ani nikdo jiný.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

do prdele prestante s tymito debilinami! uz sa to tu preberalo 1000x tak sa na to vykaslite!

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Tohle tema je fakt naprosto dokonala ukazka jak by to vypadat NEMELO.
Je to mozna smutny, ale musim se smat - je to lepsi nez brecet:)

Navrhuji tento thread prejmenovat na "Jak nema vypadat diskuze na ezone".

syncro

Příspěvek od syncro »

Locked, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Zamčeno