Jak udělat z VSTcek analogová monstra
rastis: Právě sis vykouzlil utopii, která je možná zajímavá, ale prostě není reálná, protože SW a HW je naprosto něco jiného. A já si myslím, že bavit se způsobem "co by bylo kdyby to tak bylo", je prostě už taková nerealistická diskuze a mě moc nebere.
Naposledy upravil(a) Jindy dne 15 čer 2006 18:13, celkem upraveno 1 x.
kexik: Sorry, ale asi nejsem dost zkažený člověk na to, abych v textu poznal co je a co není provokace a proto na ní odpovídám. Příště tedy pro nás "světce" by se provokace, ironie atp. mohla nějak "tagovat". Fakt za to nemůžu, já to prostě nepoznám, když jde, zdůrazňuji o TEXT, protože v hlase nebo obraze hecování poznám. Prostředí, ve kterém se pohybuji je 100% pozitivně naladěné, nepřicházím moc do styku s negativními emocemi, vyhýbám se jim.
-
Jindy: Pokud je ti blízká filosofie zločinců, že vlastně nekradou, že si jenom tak zkouší co se jim zlíbí, tak si skoč do obchodu, puč si tam třeba auto a klidně si jezdi jak dlouho chceš a pak jim ho vra? a řekni, že se ti vlastně nelíbí a že ho používat nebudeš.
Bez softwaru je tvůj počítač jenom hromada železa, tak proč výrobcům HW platíš a výrobcům SW ne?
Opravdu se všem omlouvám za OFFTOPIC. Vím že mě tady za to většina lidí nesnáší, ale můj postoj v otázce kradeného softu je nekompromisní a pokud jste alespoň trochu dobří, tak se s tím naučíte žít.
Bez softwaru je tvůj počítač jenom hromada železa, tak proč výrobcům HW platíš a výrobcům SW ne?
Opravdu se všem omlouvám za OFFTOPIC. Vím že mě tady za to většina lidí nesnáší, ale můj postoj v otázce kradeného softu je nekompromisní a pokud jste alespoň trochu dobří, tak se s tím naučíte žít.
zajíc zvědavec: ehm, opět stejná utopická provokativní slátanina jako napsal rastis...je vidět, že ti opravdu asi v tomto horku skřípou nervy a že filozofii h20 nesnášíš. mě je to celkem jedno a opakuji znovu, že demo nebo trial mi nestačí. prostě "try before you buy" a bohužel pro tebe, u sw narozdíl od hw tohle jde. nic s tím nedaděláš ani ty a ani nikdo jiný.