diky chlapi, se spajenym kabelem to taky hraje,.... jeste napajim neco jako prodluzovacku pro pripad, ze nekam prijdu, reknou tady je kabel do mixu a hrej.
Je tam nejaky drobny problem, ale sper to cert. Ja ji do toho Bosse pichnul do mikrofonniho vstupu a mikrofon jedu pres GAP a z nej do instrument in a hraje to jak vino. Predtim mikrak pekelne sumel. Je videt jako dulezite je miti mic preamp.
kytara live i recording
Re: kytara live i recording
@ pytkin: ja jsem tam dal jen nejbeznejsi zapojeni pro denni praci ve studiu, kdyz mi das vedet jakej tam chybi tak ho tam pridam. 

to je divný... nebude třeba zatlumený ten nástrojový vstup? ...mě to i TS funguje kamkoliv to má fungovat...(kombo, efekty, looper...)peteness píše: Bohuzel je ticho, kdyz ji jakymkoli kablem spojim s nesymetrickym vstupem (nastrojovy vstup na Boss RC300).
mdudas : ja uz som tu na fore pisal asi 100x ako spravit symetricky kabel na nesymetricky .. ale opakovanie je matka mudrosti .. ok .. cize - ide na zem a plus na spicku .. cim aj odzemnime nastroj .. co moze robit problem ? nemal som v ruke taku gitaru , takze skusenost nemam .. ak by to brumelo , alebo bolo citlive na chytanie strun , tak zem na zem a + na kolik .. ale budeme na polovicnej amplitude ..
divny to samozrejme je. On rikal neco, ze to bylo v servisu, trochu mlzil. Tipuju, ze sam nevedel co s tim presne je. Ale neva. Psal jsem do evropskeho supportu, uvidime.
Pytkin: Ten kabel pajim tip na tip, sleeve na sleeve a ring zustal navolno, takhle to funguje. Hraje to o polovinu tiseji, coz by melo byt normalni.
V principu, odbornik nejsu, ale na krouzku by mel byt stejny signal jako na spicce, akorat v invertovane podobe. O ten prijdu (stejne jako bych o nej prisel, kdyby se tam za normalniho stavu narval TS jack).
Pytkin: Ten kabel pajim tip na tip, sleeve na sleeve a ring zustal navolno, takhle to funguje. Hraje to o polovinu tiseji, coz by melo byt normalni.
V principu, odbornik nejsu, ale na krouzku by mel byt stejny signal jako na spicce, akorat v invertovane podobe. O ten prijdu (stejne jako bych o nej prisel, kdyby se tam za normalniho stavu narval TS jack).
peteness : ano .. to je to druhe zapojenie , co pisem a hra to tichsie lebo beries len jednu polku ..
Já bych se jen s dovolením přimlouval za používání termínů "(ne)symetrický" místo "(ne)balancovaný".Stan píše:@ pytkin: ja jsem tam dal jen nejbeznejsi zapojeni pro denni praci ve studiu, kdyz mi das vedet jakej tam chybi tak ho tam pridam.

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS