kytara live i recording

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
peteness

Re: kytara live i recording

Příspěvek od peteness »

diky chlapi, se spajenym kabelem to taky hraje,.... jeste napajim neco jako prodluzovacku pro pripad, ze nekam prijdu, reknou tady je kabel do mixu a hrej.
Je tam nejaky drobny problem, ale sper to cert. Ja ji do toho Bosse pichnul do mikrofonniho vstupu a mikrofon jedu pres GAP a z nej do instrument in a hraje to jak vino. Predtim mikrak pekelne sumel. Je videt jako dulezite je miti mic preamp.

Stan

Příspěvek od Stan »

@ pytkin: ja jsem tam dal jen nejbeznejsi zapojeni pro denni praci ve studiu, kdyz mi das vedet jakej tam chybi tak ho tam pridam. :)

dog

Příspěvek od dog »

peteness píše: Bohuzel je ticho, kdyz ji jakymkoli kablem spojim s nesymetrickym vstupem (nastrojovy vstup na Boss RC300).
to je divný... nebude třeba zatlumený ten nástrojový vstup? ...mě to i TS funguje kamkoliv to má fungovat...(kombo, efekty, looper...)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mdudas : ja uz som tu na fore pisal asi 100x ako spravit symetricky kabel na nesymetricky .. ale opakovanie je matka mudrosti .. ok .. cize - ide na zem a plus na spicku .. cim aj odzemnime nastroj .. co moze robit problem ? nemal som v ruke taku gitaru , takze skusenost nemam .. ak by to brumelo , alebo bolo citlive na chytanie strun , tak zem na zem a + na kolik .. ale budeme na polovicnej amplitude ..

peteness

Příspěvek od peteness »

divny to samozrejme je. On rikal neco, ze to bylo v servisu, trochu mlzil. Tipuju, ze sam nevedel co s tim presne je. Ale neva. Psal jsem do evropskeho supportu, uvidime.
Pytkin: Ten kabel pajim tip na tip, sleeve na sleeve a ring zustal navolno, takhle to funguje. Hraje to o polovinu tiseji, coz by melo byt normalni.

V principu, odbornik nejsu, ale na krouzku by mel byt stejny signal jako na spicce, akorat v invertovane podobe. O ten prijdu (stejne jako bych o nej prisel, kdyby se tam za normalniho stavu narval TS jack).

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : ano .. to je to druhe zapojenie , co pisem a hra to tichsie lebo beries len jednu polku ..

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Stan píše:@ pytkin: ja jsem tam dal jen nejbeznejsi zapojeni pro denni praci ve studiu, kdyz mi das vedet jakej tam chybi tak ho tam pridam. :)
Já bych se jen s dovolením přimlouval za používání termínů "(ne)symetrický" místo "(ne)balancovaný". :wink:
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Odpovědět