@Wohma - jinak pamatuji éru kdy i v Sharku používali PODa2 na přímé nahrávání, a Marshaly ležely zaprášené v koutu - ale to asik bolo, pár let jsem tam nebyl.

Tak nez Marshalla, tak bych asi taky pouzil nejakej PODpeetr1 píše:@Cyril. Zkoušel jsem pouze amplitube, Fender a ostatní směs od IKMultimedia, potom Guitar rig, a fakt to znělo špatně. Používal jsem default. přednastavení.Je fakt že bez impulsů. Měl jsem za to že simulace reproboxů jsou součástí těchto plugin. Nebo to neumím nastavit, nevím. Fakt je ten, že kdyby mě někdo zavázal oči tak hned poznám jestli jde o tady tyto simulace nebo o HW. Zajímalo by mě co používáš za impulsy, není -li toto tajemstvím.
@Wohma - jinak pamatuji éru kdy i v Sharku používali PODa2 na přímé nahrávání, a Marshaly ležely zaprášené v koutu - ale to asik bolo, pár let jsem tam nebyl.
LePou LeCab ve stereo rezimu mi funguje pouze na 44kHz nebo 48kHz. Na 88kHz / 96kHz mi funguje pouze v mono, jakmile prepnu na stereo, tak "Cabinet 2" strasne kresli. Chova se to stejne s internim IR i s externim. Je to normalni? Funguje to nekomu na 96kHz ve stereu? Pouzivam Reaper 3.12.Cyril píše:LePou LeCab (tam jdou dat dva impulsy najednou a zpracovavat treba kazdym jeden kanal, coz ve spojeni se stereo funkci LePou simulaci hlav je naprosto bombasticka vychytavka
Vysledek bude samozrejme 44kHz, ale mix delam pri 88kHz. I kdyz kytarovou stopu nahraju jenom 44kHz a ostatni 88kHz, tak pri mixu na 88kHz Reaper tu jednu stopu upsampluje a skrtz tu pluginu to tece jako 88kHz a ve stereo rezimu to blbne... Samozrejme mam cesty, jak to obejit (aplikovat LeCab offline nebo pouzit dva mono LeCaby), ale je to komplikace navic.Wohma píše:Vyuzijes vyssi vzorkovacku? Rekl bych, ze ti, co resi impulzy, tak vetsinou nevydavaji veci na DVD Audio
...a bylo to naopak. Mám pocit že dřív míň zkreslený zvuky v rámci prostoru byly použitelný ale jakmile došlo na "higain" stala se s toho placatá plechovka. je pravda že se situace dost změnila.vasek píše:Chlapci radí dobře, jen malý příspěvek ode mně... Dnešní pluginy jsou opravdu jinde, než byly před pár lety - tzn. Amplitube i Guitar Rig jsou překonány.
ALE
Spíš to funguje v oblasti hi-gainu, čím míň zkreslení, tím jsou pluginy tragičtější a nepoužitelnější.