Profi záznam zvuku

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 zář 2007 11:46

detto .. s Echom mam jedinu skusenost (Vtedy este s EVENTom , ci ako sa volali) ze ma rok natahovali s LAYLOu .. Odvtedy tu firmu nemusim .. Ja som to uz pisal .. Ja si radsej priplatim za nieco , co poznam a comu doverujem .. To je ako s autami .. V zivote by som si nekupil Skodofku ..

SGC
Příspěvky: 1
Registrován: 06 říj 2007 20:49

Příspěvek od SGC » 06 říj 2007 20:55

zdravim, mam mozna takovej hloupej dotaz-chtel bych si nejakym zpusobem nahrat svuj set z mixazniho pultu, kterej ma dva vystupy-jeden master od beden a druhej od odposlechu...a ted to prijde...bylo by nejak mozne kdyz odpojim odposlech nejak pres ten vystup zaznamenat zvuk (napr. propojit normalne jack kabelem treba s notebookem a spustit na nem nejaky program na zaznam zvuku???) v tomhle smeru jsem zacatecnik tak hlavne polopaticky a hned me nekamenujte :)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 06 říj 2007 21:24

Ano, nevidim duvod proc by to nemelo jit, jen snad cokoliv jineho nez zaznam zvuku na ten zaznam pouzit :)

holodroid
Příspěvky: 137
Registrován: 21 zář 2007 20:35

Příspěvek od holodroid » 06 říj 2007 21:45

klasicky bývají na mixu myslím výstupyx 3 alespoň já mám 2 x po cinčích a jednou na jacky na lepších mixech býbají myslím XLR a možná ještě něco jinýho každopádně z každýho z těch výstupů to nahrát půjde! není nic jednodušího než vzít kabel a zkusit to...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 06 říj 2007 22:12

Treba ten kabel nema a chce si ho teprv koupit tak se pta jestli to ma cenu :)

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Příspěvek od orbis » 07 říj 2007 10:43

tak asi normálka, ja nevim. udělat si redukci z dvou cinchů nebo jacků 6,3 (prostě toho výstupu mixu, levá - pravá) na jeden 6,3 stereo jack, aby se ti to dělalo lépe. a pak k tomu koupit redukci z 6,3 na 3,5 stereo jack. je to dost krkolomné, ale už samo nahrávání do ntb má svá omezení, pokud nemáš nějakou jinou např. externí zvukovku. no a pak jednoduše použiješ nějaký recording soft.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 říj 2007 09:12

mix nema tape out? to mas rovno tvrdy cinchovy vystup rovno z hlavneho mixbusu. maju to aj tie najblbsie pulty, spravidla... ale inak to pojde nahrat aj z odposluchoveho vystupu, jasne

Odpovědět