nunu píše:Matuchovi: drivery - mas mylne informace, drivery nejsou problem pro zadne aplikace ktere vyuzivaji asio. Pro MME je karta degradovana jako dvoukanalove audio. Nema se rada s notebookama ktere maji pentium M. Jinak pokud mas jine informace,napis mi je do posty,budu rad.Vazne.
konkretne digi003 a fireksicht jsou kazda o necem jinem,jedna ma prevodniky se 120db rozsahem,druha se 100. Co jsou v ni za operaky nevim a ani se mi to nechce znova zjistovat,neco mi rika ze stare zname njm.Digi ma alespon 5532 coz taky neni zadna slava.
Ne o digi nemam zadny info popravde. Pro me je to vec, kterou pouzivaji lidi, ktery potrebujou nebo chteji pouzivat protools. Respektuju jejich rozhodnuti, potreby...
S odstupem signal sum je to taky celkem sumafuk. Jasne muze to udavat urcitou generaci, ale i to je prece jedno. Moje zkusenost je, ze specifikace a to co je vevnitr za brouky je jedna vec a pak druha je to jak to hraje.
Napr.
Stary m-audio, celkem mekej, lehce nedefinovanej zvuk s jakstaks objemem.
Novy m-audio fw karty, divne kovovej tenkej zvuk... novejsi streva a je to horsi, na necem setrej a je mi to jedno na cem, ta vec je podle me krok zpet
co odlisuje stredni tridu prevodniku (jako je lavry/apogee/mytek...) od lowendu (rme a spol) jsou dle chytrych hlav hlavne ty obvody okolo a vyladeni parametru samotnych cipu, v lavry blue nejsou zadny esotericky soucastky, je to jenom poskladany dobre z toho co je bezne venku a urcite ty soucastky nestojej moc penez o tom nemam iluzi. Apogee k tomu prida peknou krabici a marketing.
ale to zabredavam kam jsem opravdu zabredavat nechtel... nic z tohodle nikoho nemuze zastavit pred delanim hudby a rozumnyho zvuku, protoze vsechno to uz nejak hraje.