Divas se na to uplne spatne, hiendy maj ve smeru zvuku rozhodne smysl, protoze rozdil je jednoznacnej a neoddiskutovatelnej. Uz mam svejch par hiend svestek nejakej ten rok a zatim se mi nestalo, ze by to nebyl sakra rozdil proti stredni tride (resp. nahravkam co mi lidi prinesou).Cyril píše:si nekdy rikam jestli maj vsechny ty hajendy smysl, kdyz pak ve finale stejne pouzijes blbej reverb, blbe nastavis vst kompresor...
mimochodem mini dac za 777 euro (thomann)- je levnej?
Otazka je, jestli ti hiendy pomuzou s hudbou natolik, ze by melo smysl do nich vrazet ty vrazedny penize. To uz je fakt ruzny pro kazdyho, treba takovej Ivo je v nevyhode, ze vedle jeho housli uz v ty nahravce bude hrat jentak zlehka kytara a ze tam de o kazdou nuanci a vsechno by melo byt "krasny". Na druhy strane clovek s punk pristupem, par syntakama a do mixaku od DJ pichly kopii shure 58 udela rozjetou legraci, ktera ma atmo a lidi to bavi jak v klubu tak z radia... tam uz je ten hiend trochu... jedno.
Pluginy mas pouzivat dobry a dobre. Cim horsi budes mit vstup, tim vic musis na pluginech kroutit a tim vic to dostava naprdel.
Minidac jsem videl za 22 s dani nebo snad i za min bez USB, to uz je levny mi pride ;-). Protoze to znamena, ze s trochou sikovnosti a stesti se bude dat sehnat za 15-17 nebo tak nejak... nestudoval jsem to, takze me treba nekdo opravi.
jo to je duvod proc si myslim, ze FF je reseniPytkin píše:ked zratas co vsetko v tom FF mas , tak to neni az tak drahe .. HDSP je len karta s adatmi .. potrebujes k nej prevodniky a preampy ..