MOTU ULTRALITE MK III

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od kexik » 18 bře 2010 16:32

ved ked ten klaves skusas na INEJ zvukovke, samozrejme... co si pisal ze si skusal

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TAP » 18 bře 2010 17:50

Stóóóp. Bylo to keyboardem. S YAMAHOU SY22 jede MIDI úplně v pohodě. Omlouvám se hybridovi za podezření a vám za ztracený čas.

Ještě jednou: I přes USB jede perfektně.

edit: Jenomže teď jsem zkusil strčit midi out z mého původníjo kbd do midi in yamahy a hraje to vpořádku. Nejsem z toho moudrý. Z techlinku MOTU dotaz zatím nestahuju

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TOM-Thak » 18 bře 2010 21:14

Haha ja si to myslel, ze je to keyboardem.. kdyz si napsal ze audio je v pohode.. tak me to na driver prislo nejaky divny.
Nooo tak uvidis, jak to poresis. Kazdopadne snad uz ti bude makat, pac karta je to za ty prachy slusna.

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TAP » 18 bře 2010 22:08

TOM-Thak píše:Haha ja si to myslel, ze je to keyboardem.. kdyz si napsal ze audio je v pohode.. tak me to na driver prislo nejaky divny.
Nooo tak uvidis, jak to poresis. Kazdopadne snad uz ti bude makat, pac karta je to za ty prachy slusna.
No ale černý petr je stejně u MOTU, protože i s EMU i s YAMAHOU funguje můj šunkový kbd MIDISTART2 dobře.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od komasix » 18 bře 2010 23:39

Já už jsem koupil dvoje levný klávesy u kterejch sem midi nerozchodil. Koupil sem emu 1616m - výsledek stejnej. jinde fungujou. Až si dovezu fatary, který nejsou z "plastu" a nebudou fachat, začnu problém řešit taky tady... "spoustu" vyhozenejch peněz.

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TAP » 19 bře 2010 07:22

koma6 píše:Já už jsem koupil dvoje levný klávesy u kterejch sem midi nerozchodil. Koupil sem emu 1616m - výsledek stejnej. jinde fungujou. Až si dovezu fatary, který nejsou z "plastu" a nebudou fachat, začnu problém řešit taky tady... "spoustu" vyhozenejch peněz.
ale taky je možnost, že se do kódu driveru připíše pár čísílek a MOTU bude zas o něco blíž dokonalosti. V diskuzích na motunation je vidět, že i driver pro usb propojení prochází vývojem a vypadá to, že funguje čím dál líp. Jsem optimista :-)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od upman » 19 bře 2010 08:53

2 koma6: kupovat levny ala-midi jsou pokazdy vyhozeny prachy, jedine snad Edirol je celkem fajn z tech, co jsem mel. Pokud muzu doporucit, tak mega cool je Novation Remote SL (mam 37 klapek), solidni, facha vsude + mapovani VST/AU na displaye nad savle je proste bezkonkurencni.

2 tap: jo, motu je dobra firma a na produktech maka, urcite to dotahne do konce. Ale i tak zustava, ze to je primarne OSX karta :)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od komasix » 19 bře 2010 11:35

dík.. už mam FATAR studiologic 880...jen sem je ještě nezkusil... ale to je OFFTOPIC

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TOM-Thak » 18 dub 2010 13:30

Nejak se mi nedari upgradovat firmware.. v navodu pisou hold down the cursor knobs and page knob.. ale zadny cursor knobs tu nevidim tak jsem zkusil podrzet Chan, param, value, page a zapnout ji.. nalej se na dispaly Bootleader mode a cislo verze firmware.. ale windows updater tam porad pise ze No device for update found. Tak to sem z toho jelen :D

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TAP » 19 dub 2010 07:51

TOM-Thak píše:Nejak se mi nedari upgradovat firmware.. v navodu pisou hold down the cursor knobs and page knob.. ale zadny cursor knobs tu nevidim tak jsem zkusil podrzet Chan, param, value, page a zapnout ji.. nalej se na dispaly Bootleader mode a cislo verze firmware.. ale windows updater tam porad pise ze No device for update found. Tak to sem z toho jelen :D
Všimni si tam věty
This update does not apply to UltraLite mk3s.
Taky sem se s tím chvilku trápil.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TOM-Thak » 19 dub 2010 08:57

Do háje :D
takže to je jen na hybrida.. a existuje aspon nejakej upgrade firmware z 1.00 na vyšší?

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TAP » 19 dub 2010 09:04

TOM-Thak píše:Do háje :D
takže to je jen na hybrida.. a existuje aspon nejakej upgrade firmware z 1.00 na vyšší?
Myslím, že to není jen na hybrida(já hybrida mám). To je jen na ultralite bez mk3 efektů, pokud to správně chápu.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TOM-Thak » 19 dub 2010 09:07

No ja mam MK3 firewire s efektama.. ani nevím, že by vyšla verze MK3 bez DSP jednotky.
Jdu mrknout ještě na motu stránky.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od TOM-Thak » 27 zář 2010 10:34

Tak jsem vcera musel preinstalovat komp.. a po reintalu me zacla pekne blbnout MOTU MK3. Ted si lamu hlavu nad tim, cim to muze byt..
proste jako kdyz nestiha asio buffer, ale komp stihal i kdyz jsem mel zas*any winy a sekaly se.. tak i pres to mi motu nikdy nezlobila a ted s cistym kompem po vsech upgradech... no des.

Dela to pri cteni z disku.. to mam overeny hehe takze pokud treba prehravam samply z disku nebo pak nejakou audiostopu projektu tak se to seka.
Dost podivny...

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od upman » 27 zář 2010 10:47

No neni nad to si rejpnout - macmini C2D za 16k a takovehle problemy uz nepotkas...

Stalo se mi to na XP taky - preinstaloval jsi BIOS drivery (drivery k motherboardu, alias I/O drivery, zbernice, bus, DMI atd.)? Pokud ne, tak je to tim (to byl problem u me). Taktez s FW driverama.... Nic jineho me nenapada, sorrac ale v karte to nebude
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět