MOTU ULTRALITE MK III

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 21 říj 2008 16:27

aspon je s tou TC kartou zabava. Se stabilni low-endovou motu musi byt nuda.

KUFY
Příspěvky: 33
Registrován: 16 čer 2008 08:01

Příspěvek od KUFY » 21 říj 2008 16:29

Ehm, prominte ze vam zasahuju do diskuze, ale rad bych se aspon dovedel, jestli je lepsi koupit tu mk III nebo tu klasickou ultralite protoze sou obe za stejnou cenu.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 říj 2008 17:03

upman píše:Napr:
TC Konnekt x32 does not work on:

- 3 years old and up firewire 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -Belkin, Lacie and etc
- 1 year old and up combo Firewire 400 and 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -ST Lab,
- 1 year old PCI EXPRESS 1X combo Firewire 400/800 cards ( VIA -OHCI compliant chipset ) - ST Lab
- 1 year old PCI EXPRESS 1x combo Firewire 400/800 and USB cards ( VIA - OHCI compliant chipset ) - ST Lab

TC konnekt x32 is detected and installed only when it is connected
on the obsolete 8 years old VIA based 32bit PCI card or on the newer
firewire 400- USB combo 32 bit PCI card ( Via OHCI compliant chipset )
from ST Lab.

Koukam, ze je to prast jak uhod :D
?
varuju ta pred fw 800 chipmi, ktore zrejme nie su dost spatne kompatibilne
a pred ZNACKOU st lab, ktora ma evidentny problem s OHCI/UHCI kompatibilitou

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 21 říj 2008 18:17

kufy: to je tady normalka a koukam, ze se toho dopoustim i ja... ale aspon castecne je to k tematu
ani upman, kterej uz tc ma si neni jistej jestli menit ci ne ;)

ja osobne bych si objednal tu co je mi sympatictejsi a vyzkousel ji, kdyz by chodila, nechal, kdyz ne vratil a objednal druhou... holt bych obetoval postovny, ale mel bych jistotu, ze jsem si vybral to co mi sedi vic - dyt je to vymozenost tohleto ;)

KUFY
Příspěvky: 33
Registrován: 16 čer 2008 08:01

Příspěvek od KUFY » 21 říj 2008 18:20

Moment-nevim jestli to spravne chapu- to si muzu koupit jednu a kdyz mi nebude vyhovovat tak ji vratit a koupit jinou?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 21 říj 2008 18:22

kdyz ji koupis v eshopu, mas ze zakona narok ji bez udani vratit do 14ti dnu - nevim detaily nejsem pravnik. navic s vetsinou firem v tomhle oboru je dohoda mozna, a kdyz si budes kupovat druhou kartu od nich, tak urcite nebudou proti - tahle dohoda je urcite mozna i v kamenejch obchodech o tom jsem presvedcenej ;)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 21 říj 2008 19:13

Jo, takovej je zákon, ale to zboží se nesmí použít. Je to třeba z důvodu, když si objednáváš oblečení, obuv apod. Rozhodně to nesloží k tomu, aby sis nechal poslat nějakou mašinku a tejden si s ní hrál.. ALe myslím, že u nás různé eShopy to tolerujou. (kytary.cz atd)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 říj 2008 20:21

delay píše:JRozhodně to nesloží k tomu, aby sis nechal poslat nějakou mašinku a tejden si s ní hrál..
presne na to to sluzi. je to nahrazka toho ze ti nebola masinka predvedena v obchode. obchody kde ti tovar nepredvedu ani nehodlam diskutovat, tie by mali skrachovat zo zakona

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 21 říj 2008 21:11

delay: no pro me je horsi teda, kdyz si nekdo koupi boty, strci si do nich svoje smradlavky a pak je vrati a dostanu je ja, nez kdyz mi nekdo sahne na cutoff, teda za predpokladu, ze se predtim nestoural v pr.. :mrgreen:

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Příspěvek od tomy45 » 22 říj 2008 08:19

Zdravim...

Ak je MOTU low-end tak nech ma... MOTU, R.M.E, TC, ECHO... vsak to su karty v tej najvyssej kategorii. Ak nieco patri do low-end tak to bude M-Audio, Behringer ale MOTU... to urcite nie :-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 říj 2008 08:26

tomy45, zbytocne sa tu strapnujes...

uz som to sem napisal, kto si nevsimol, nech cita znova. fw interface napajany JEDINYM a MALYM jednosmernym napatim NEMOZE byt highend. dobry prevodnik musi mat oddelene napajanie analogovych a digitalnych obvodov a analogova cast musi byt napajana symetrickym napatim. to sa v ziadnej fw/usb zvukovke nedeje. dalej, fantomove napajanie je realizovane spinanym zdrojom s nasobicom, co sposobuje vf nestabilitu mnohych zle navrhnutych lacnych mikrofonov atd

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 22 říj 2008 10:44

kexik: Kde jsi o tom psal? Já právě koupil FW interface, tak mě to zajímá. Vždyť přeci spousta karet není z FW napájená, ale využívá ho pouze pro kumunikaci, napájení do sítě mají vlastní...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 říj 2008 11:00

delay píše:kexik: Kde jsi o tom psal? Já právě koupil FW interface, tak mě to zajímá. Vždyť přeci spousta karet není z FW napájená, ale využívá ho pouze pro kumunikaci, napájení do sítě mají vlastní...
ano ale to napajeni vlastni maju v 99% 12V DC, rovnako ako z fw kabla. a to je napatie jednak male a jednak jedno. kazdy hiend prevodnik ma trafo s niekolkymi sekundarmi, alebo aspon pomerne komplikovany spinany zdroj.
v tychto krabickach sa vsetko napaja 12V, 5V pre digital sa vyraba zrazenim z tych 12V a 48V sa vyraba DC-DC konvertorom. to su same kompromisy

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 22 říj 2008 11:08

moja 828mkII usb ma vstup na sietovku 230V. mam teda highendovu motu? 8)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 říj 2008 11:19

monogram : je to nutna podmienka .. nie postacujuca ..

Odpovědět