MOTU ULTRALITE MK III
?upman píše:Napr:
TC Konnekt x32 does not work on:
- 3 years old and up firewire 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -Belkin, Lacie and etc
- 1 year old and up combo Firewire 400 and 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -ST Lab,
- 1 year old PCI EXPRESS 1X combo Firewire 400/800 cards ( VIA -OHCI compliant chipset ) - ST Lab
- 1 year old PCI EXPRESS 1x combo Firewire 400/800 and USB cards ( VIA - OHCI compliant chipset ) - ST Lab
TC konnekt x32 is detected and installed only when it is connected
on the obsolete 8 years old VIA based 32bit PCI card or on the newer
firewire 400- USB combo 32 bit PCI card ( Via OHCI compliant chipset )
from ST Lab.
Koukam, ze je to prast jak uhod :D
varuju ta pred fw 800 chipmi, ktore zrejme nie su dost spatne kompatibilne
a pred ZNACKOU st lab, ktora ma evidentny problem s OHCI/UHCI kompatibilitou
kufy: to je tady normalka a koukam, ze se toho dopoustim i ja... ale aspon castecne je to k tematu
ani upman, kterej uz tc ma si neni jistej jestli menit ci ne
ja osobne bych si objednal tu co je mi sympatictejsi a vyzkousel ji, kdyz by chodila, nechal, kdyz ne vratil a objednal druhou... holt bych obetoval postovny, ale mel bych jistotu, ze jsem si vybral to co mi sedi vic - dyt je to vymozenost tohleto
ani upman, kterej uz tc ma si neni jistej jestli menit ci ne
ja osobne bych si objednal tu co je mi sympatictejsi a vyzkousel ji, kdyz by chodila, nechal, kdyz ne vratil a objednal druhou... holt bych obetoval postovny, ale mel bych jistotu, ze jsem si vybral to co mi sedi vic - dyt je to vymozenost tohleto
kdyz ji koupis v eshopu, mas ze zakona narok ji bez udani vratit do 14ti dnu - nevim detaily nejsem pravnik. navic s vetsinou firem v tomhle oboru je dohoda mozna, a kdyz si budes kupovat druhou kartu od nich, tak urcite nebudou proti - tahle dohoda je urcite mozna i v kamenejch obchodech o tom jsem presvedcenej 
tomy45, zbytocne sa tu strapnujes...
uz som to sem napisal, kto si nevsimol, nech cita znova. fw interface napajany JEDINYM a MALYM jednosmernym napatim NEMOZE byt highend. dobry prevodnik musi mat oddelene napajanie analogovych a digitalnych obvodov a analogova cast musi byt napajana symetrickym napatim. to sa v ziadnej fw/usb zvukovke nedeje. dalej, fantomove napajanie je realizovane spinanym zdrojom s nasobicom, co sposobuje vf nestabilitu mnohych zle navrhnutych lacnych mikrofonov atd
uz som to sem napisal, kto si nevsimol, nech cita znova. fw interface napajany JEDINYM a MALYM jednosmernym napatim NEMOZE byt highend. dobry prevodnik musi mat oddelene napajanie analogovych a digitalnych obvodov a analogova cast musi byt napajana symetrickym napatim. to sa v ziadnej fw/usb zvukovke nedeje. dalej, fantomove napajanie je realizovane spinanym zdrojom s nasobicom, co sposobuje vf nestabilitu mnohych zle navrhnutych lacnych mikrofonov atd
ano ale to napajeni vlastni maju v 99% 12V DC, rovnako ako z fw kabla. a to je napatie jednak male a jednak jedno. kazdy hiend prevodnik ma trafo s niekolkymi sekundarmi, alebo aspon pomerne komplikovany spinany zdroj.delay píše:kexik: Kde jsi o tom psal? Já právě koupil FW interface, tak mě to zajímá. Vždyť přeci spousta karet není z FW napájená, ale využívá ho pouze pro kumunikaci, napájení do sítě mají vlastní...
v tychto krabickach sa vsetko napaja 12V, 5V pre digital sa vyraba zrazenim z tych 12V a 48V sa vyraba DC-DC konvertorom. to su same kompromisy