Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ivo » 16 črc 2013 23:29

Oxyygen píše:Ze te huba neboli, Ivo. Za tenhle turbo soft a hodne tucnou vybavu das necelejch 5000 (slovy pet tisic). Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu, natoz upgrade nebo celej soft.

Tahle cena je nastavena jako upgrade. Ta castka je opravdu smesna, tak se uklidnete.
Vzhledem k tomu že jsem nedávno platil to samé za verzi 9, tak mi to až tak směšné nepřipadá ...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 16 črc 2013 23:34

Oxyygen píše:Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu
v cestine je TA PLUGINA ???? :shock: :shock: :shock:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 16 črc 2013 23:37

prosel jsem si ty novy ficury, je to skoda, ale jde jestli se nepletu vsude o catch-up mode se soucasnou konkurenci, nic novyho nebo inovativniho. je dobre, ze se probudili a snad takovy dychani na krk povzbudi celkove developerskou scenu, ale mit to v pocitaci bych nechtel (jestli se nepletu, porad se treba stereo stopy nezobrazi jako dve diskretni waveformy, ale jedna? zadny skriptovani, to by me pri rychly praci omezilo dost. proste neni to jako ableton, kterej ma pro me spoustu svudnejch moznosti, co jinde nevidim). GUI se mi jevi min profi a vic hrackarstvi, ale mozna na tohle nemam dost cit. je ale dost dobre mozny, ze to bude lepsi nez nova mixconsole v cubase 7, ta se opravdu nepovedla.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2013 00:19

Uz ste Logic X dakto skusali ? Neni tam moznost exportu/importu s Final Cut Pro X ? Alebo nevie to otvorit projekty s FCPX ? Logice by bolo , ze tieto dva programu budu komunikovat ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2013 00:38

aha uz som to nasiel ...
novy logic X : Import/export of AAF, OMF, Open TL, and XML (Final Cut Pro X) projects

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 17 črc 2013 08:01

Ivo: byli taci co davali za logic 10 000. Ja to dal za 8-cku, za upgrade na 9tku jsem dal kolem 5000. Takze asi tak.
Dendy: Plugina nebo plugin. Oboji se (aspon v mem okoli pouziva bezne). Plugina je asi vic "hovorova"
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od abuse » 17 črc 2013 08:23

to ze nepredavaju aj upgrade verziu je neslusne. to ze to cele stoji iba io nieco viac ako upgrade z cubase 6 na 7 by si mohli vsimnut v steinbergu.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 17 črc 2013 08:29

2 Pytkin: Jelikoz Final Cut X byl prvni soft, kterej sem chtel na MAC poridit, tak myslim, ze to pujde ruku v ruce s Logicem.
Dobre by bylo, kdyby to slo i naopak, abys mohl udelat import videa do logicu, tam si zkomponovat zvuk -> export a zpet import do Final Cutu uz hotovou aranz.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 17 črc 2013 08:45

Tyhle synthy tam jsou nebo ne?

Obrázek
Naposledy upravil(a) Oxyygen dne 17 črc 2013 10:26, celkem upraveno 1 x.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2013 10:22

tom : import/export neni problem .. video si vyplujes v dakej nahladovej kvalite , alebo kludne v profi kvalite v prorese .. a porobis k tomu zvuk .. to slo aj vo verzii 9 .. video ale nebudes strihat v logicu .. Cize staci kludne nahladova stopa .. dobre je , ak sa da na nu dat viac videi , ked mas trebars viac verzii, pripadne jednoduchy strih , tak ako to vie nove nuendo .. Ale zvuk je podstatnejsi .. Z finacutu mozes vyplut wav a potom spracovavat inde .. Ale to je strasne otravne , ked je vela stop, dialogov , ruchov .. preto treba dostat z FCP daky multikanal a multipart .. FCPX nevie OMF (ako stary FCP vedel) a ani sa netvaria , ze ho tam dorobia, ved tam je XML .. Takze ak logic seriozne natiahne to XML , tak to bude konecne seriozny audio editor k FCP X .. este som celkom zvedavy , ako sa to naspat natiahne z logicu do FCP X .. FCP X ma strasne inovativnu timeline a prevody medzi softwarmi si moc neviem uplne predstait .. preto ma dost zaujima, ako to medzi FCPX <-> LPX bude frungovat :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 17 črc 2013 10:29

2Pytkin: No byla by to parada. Ja sem obcas strihal nejaky blbosti ve Vegas + Cubase a to je desna otrava ty exporty tam a zpet.. Pak si musis pamatovat, kde co a jak sedi a nesedi a finalizovat to.. Me bavi treba i na FCX Motion5. Tak uvidime hehe.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2013 10:39

Tom : Jasne .. Motion je super software .. Len ma jednu chybu , ze rendruje len na jednom jadre .. i ked neviem ci to uz vo verzii 5 spravili .. Vegas tiez nevie OMF tusim .. V studiu strihame stale v starom FCP a tam je export OMF , natiahnes OMF do Nuenda a pekne sa ti to vsetko otvori .. Vsetky audio regiony , ako ich mas vo FCP .. Ak to takto nejak bude funogvat aj medz FCPX a LPX , tak to bude bomba .. i ked su to uplne neviem predstavit , ako bude robit tie vnorene regiony .. no nechajme sa prekvapit ..

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Vey » 17 črc 2013 11:17

Tak jsem si to prosel a jsem nadsenej o neco min nez pri pohledu na prvni tiskovou zpravu :) Rozhrani se mi libi a hned bych upgradoval, ale cekal jsem, ze prijdou s vice zajimavostma a ficurama. Logic mam rad, ale jestli do pul roku neplanujou dalsi novou verzi, tak to moc nechapu. Na druhou stranu ale chapu, ze implementovat bici modul a audio pitch nejakej cas zabere ... a lepsi neco nez nic :)
Vypada to, ze nakonec opravdu radeji prikoupim Studio One ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 17 črc 2013 11:23

To já bych i u Cubase zustal, ale premyslim nad zmenou DAW kvuli tomu dementnimu mixu v 7micce.. jeste tomu dam sanci podle toho, jak bude Cubase 6.5 fungovat dobre na MAC OSX.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x » 17 črc 2013 11:40

Ivo píše:
Oxyygen píše:Ze te huba neboli, Ivo. Za tenhle turbo soft a hodne tucnou vybavu das necelejch 5000 (slovy pet tisic). Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu, natoz upgrade nebo celej soft.

Tahle cena je nastavena jako upgrade. Ta castka je opravdu smesna, tak se uklidnete.
Vzhledem k tomu že jsem nedávno platil to samé za verzi 9, tak mi to až tak směšné nepřipadá ...
Klid Ivo nejsi sám ... ;) ale u Cubase bys tohle platil každej rok za nějakej polo-update.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět