Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ivo »

Oxyygen píše:Ze te huba neboli, Ivo. Za tenhle turbo soft a hodne tucnou vybavu das necelejch 5000 (slovy pet tisic). Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu, natoz upgrade nebo celej soft.

Tahle cena je nastavena jako upgrade. Ta castka je opravdu smesna, tak se uklidnete.
Vzhledem k tomu že jsem nedávno platil to samé za verzi 9, tak mi to až tak směšné nepřipadá ...

dendy

Příspěvek od dendy »

Oxyygen píše:Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu
v cestine je TA PLUGINA ???? :shock: :shock: :shock:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

prosel jsem si ty novy ficury, je to skoda, ale jde jestli se nepletu vsude o catch-up mode se soucasnou konkurenci, nic novyho nebo inovativniho. je dobre, ze se probudili a snad takovy dychani na krk povzbudi celkove developerskou scenu, ale mit to v pocitaci bych nechtel (jestli se nepletu, porad se treba stereo stopy nezobrazi jako dve diskretni waveformy, ale jedna? zadny skriptovani, to by me pri rychly praci omezilo dost. proste neni to jako ableton, kterej ma pro me spoustu svudnejch moznosti, co jinde nevidim). GUI se mi jevi min profi a vic hrackarstvi, ale mozna na tohle nemam dost cit. je ale dost dobre mozny, ze to bude lepsi nez nova mixconsole v cubase 7, ta se opravdu nepovedla.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Uz ste Logic X dakto skusali ? Neni tam moznost exportu/importu s Final Cut Pro X ? Alebo nevie to otvorit projekty s FCPX ? Logice by bolo , ze tieto dva programu budu komunikovat ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

aha uz som to nasiel ...
novy logic X : Import/export of AAF, OMF, Open TL, and XML (Final Cut Pro X) projects

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Ivo: byli taci co davali za logic 10 000. Ja to dal za 8-cku, za upgrade na 9tku jsem dal kolem 5000. Takze asi tak.
Dendy: Plugina nebo plugin. Oboji se (aspon v mem okoli pouziva bezne). Plugina je asi vic "hovorova"
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

abuse

Příspěvek od abuse »

to ze nepredavaju aj upgrade verziu je neslusne. to ze to cele stoji iba io nieco viac ako upgrade z cubase 6 na 7 by si mohli vsimnut v steinbergu.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2 Pytkin: Jelikoz Final Cut X byl prvni soft, kterej sem chtel na MAC poridit, tak myslim, ze to pujde ruku v ruce s Logicem.
Dobre by bylo, kdyby to slo i naopak, abys mohl udelat import videa do logicu, tam si zkomponovat zvuk -> export a zpet import do Final Cutu uz hotovou aranz.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Tyhle synthy tam jsou nebo ne?

Obrázek
Naposledy upravil(a) Oxyygen dne 17 črc 2013 10:26, celkem upraveno 1 x.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tom : import/export neni problem .. video si vyplujes v dakej nahladovej kvalite , alebo kludne v profi kvalite v prorese .. a porobis k tomu zvuk .. to slo aj vo verzii 9 .. video ale nebudes strihat v logicu .. Cize staci kludne nahladova stopa .. dobre je , ak sa da na nu dat viac videi , ked mas trebars viac verzii, pripadne jednoduchy strih , tak ako to vie nove nuendo .. Ale zvuk je podstatnejsi .. Z finacutu mozes vyplut wav a potom spracovavat inde .. Ale to je strasne otravne , ked je vela stop, dialogov , ruchov .. preto treba dostat z FCP daky multikanal a multipart .. FCPX nevie OMF (ako stary FCP vedel) a ani sa netvaria , ze ho tam dorobia, ved tam je XML .. Takze ak logic seriozne natiahne to XML , tak to bude konecne seriozny audio editor k FCP X .. este som celkom zvedavy , ako sa to naspat natiahne z logicu do FCP X .. FCP X ma strasne inovativnu timeline a prevody medzi softwarmi si moc neviem uplne predstait .. preto ma dost zaujima, ako to medzi FCPX <-> LPX bude frungovat :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2Pytkin: No byla by to parada. Ja sem obcas strihal nejaky blbosti ve Vegas + Cubase a to je desna otrava ty exporty tam a zpet.. Pak si musis pamatovat, kde co a jak sedi a nesedi a finalizovat to.. Me bavi treba i na FCX Motion5. Tak uvidime hehe.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tom : Jasne .. Motion je super software .. Len ma jednu chybu , ze rendruje len na jednom jadre .. i ked neviem ci to uz vo verzii 5 spravili .. Vegas tiez nevie OMF tusim .. V studiu strihame stale v starom FCP a tam je export OMF , natiahnes OMF do Nuenda a pekne sa ti to vsetko otvori .. Vsetky audio regiony , ako ich mas vo FCP .. Ak to takto nejak bude funogvat aj medz FCPX a LPX , tak to bude bomba .. i ked su to uplne neviem predstavit , ako bude robit tie vnorene regiony .. no nechajme sa prekvapit ..

Vey

Příspěvek od Vey »

Tak jsem si to prosel a jsem nadsenej o neco min nez pri pohledu na prvni tiskovou zpravu :) Rozhrani se mi libi a hned bych upgradoval, ale cekal jsem, ze prijdou s vice zajimavostma a ficurama. Logic mam rad, ale jestli do pul roku neplanujou dalsi novou verzi, tak to moc nechapu. Na druhou stranu ale chapu, ze implementovat bici modul a audio pitch nejakej cas zabere ... a lepsi neco nez nic :)
Vypada to, ze nakonec opravdu radeji prikoupim Studio One ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

To já bych i u Cubase zustal, ale premyslim nad zmenou DAW kvuli tomu dementnimu mixu v 7micce.. jeste tomu dam sanci podle toho, jak bude Cubase 6.5 fungovat dobre na MAC OSX.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Ivo píše:
Oxyygen píše:Ze te huba neboli, Ivo. Za tenhle turbo soft a hodne tucnou vybavu das necelejch 5000 (slovy pet tisic). Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu, natoz upgrade nebo celej soft.

Tahle cena je nastavena jako upgrade. Ta castka je opravdu smesna, tak se uklidnete.
Vzhledem k tomu že jsem nedávno platil to samé za verzi 9, tak mi to až tak směšné nepřipadá ...
Klid Ivo nejsi sám ... ;) ale u Cubase bys tohle platil každej rok za nějakej polo-update.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět